Povezane vesti

Profesorka Nikolina otkrila istinu o poslu nastavnika i šokirala mnoge: Plata oko 130.000, nekad imam i 2 časa

Profesorka Nikolina otkrila istinu o poslu nastavnika i šokirala mnoge: Plata oko 130.000, nekad imam i 2 časa

Telegraf 07.10.2025
Profesorka Nikolina Malinović (41) iz Novog Sada jedna je od retkih koja je javno iznela svoje iskustvo u prosveti, a koje se razlikuje od iskustva nekih njenih kolega. Ova profesorka Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada radi u prosveti… »
"Plata 130.000 dinara, nekad imam dva časa": Profesorka Nikolina iz Novog Sada otkrila sve o poslu nastavnika

"Plata 130.000 dinara, nekad imam dva časa": Profesorka Nikolina iz Novog Sada otkrila sve o poslu nastavnika

Mondo 07.10.2025
Dok se prosvetni radnici u Srbiji godinama zalažu za veće plate i dok svakodnevno možemo da čujemo da su mnogi nezadovoljni u toj profesiji i ističu da je njihov rad finansijski potcenjen, Nikolina Malinović (41) jedna je od retkih čije je iskustvo… »
"Plata 130.000, nekad imam i 2 časa!" Profesorka Nikolina iskreno o poslu prosvetara, slobodnim danima i za koga je posao…

"Plata 130.000, nekad imam i 2 časa!" Profesorka Nikolina iskreno o poslu prosvetara, slobodnim danima i za koga je posao…

Kurir 07.10.2025
Profesorka Nikolina Malinović (41), zaposlena u Tehničkoj školi "Mileva Marić Anštajn" u Novom Sadu, kaže da u prosveti radi 16 godina i da je upravo zbog toga rešila da razbije tabu teme u vezi sa profesijom — gde je pričala o vrlinama svog zanimanja… »

Vesti dana »

Jak zemljotres pogodio Kurilska ostrva

Jak zemljotres pogodio Kurilska ostrva

Blic pre 10 minutajoš 14 povezanih
Sunce otvara dan, oblaci ga zatvaraju

Sunce otvara dan, oblaci ga zatvaraju

Niške vesti pre 1 satjoš 13 povezanih
Cene nafte porasle na 112 dolara po barelu

Cene nafte porasle na 112 dolara po barelu

Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih