Povezane vesti
Meloni na meti tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu
Danas 07.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je večeras da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. „Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Đorđa Meloni meta tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu
Beta 07.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je večeras da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio… »
Đorđa Meloni na meti tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu
N1 Info 07.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je večeras da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je večeras da je… »
Đorđa Meloni meta tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu
Radio sto plus 07.10.2025
“Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar spoljnih poslova) i verujem da je izvršni direktor Leonarda, Roberto Čingolani, postali smo predmet tužbe MKS-a zbog saučesništva u genocidu”, rekla je ona tokom… »
Đorđa Meloni i dvojica ministara pod optužnicom
B92 07.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da su ona i dvojica njenih ministara prijavljeni Međunarodnom krivičnom sudu zbog "saučesništva u genocidu u Gazi". U intervjuu za državnu televizijsku kuću RAI, Meloni je rekla da su ministar odbrane Gvido… »
Meloni: Krozeto, Tajani i ja smo prijavljeni Međunarodnom krivičnom sudu
Politika 07.10.2025
„Zbog saučesništva u genocidu u Gazi, verujem da nema drugog slučaja u svetu ili u istoriji sa takvim optužbama”– rekla je Meloni. RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je, zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Gvidom… »
"Prijavili su nas sudu u Hagu" Meloni se obratila javnosti: Terete nas za saučesništvo u genocidu u Gazi"
Alo 07.10.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je, zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Gvidom Krozetom i Antoniom Tajanijem, prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu (ICC) u Hagu, zbog "saučesništva u genocidu" u Gazi. Meloni je za… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 24 povezane
Vučić najavio iz Pariza Beograd dobija metro za 2 do 3 godine, ugovor se potpisuje do 15. decembra
Alo pre 53 minutajoš 22 povezane
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 58 minutajoš 26 povezanih
Obezbeđenje skinulo transparent „Srednjoškolci uz Jaćimoviće“ sa ograde kod Banovine FOTO
Nova pre 13 minutajoš 14 povezanih
Petković (Ne damo Jadar) o odlaganju projekta Rio Tinta: Ovo je signal da su izbori blizu
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih