Povezane vesti

Meloni na meti tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu

Meloni na meti tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu

Danas pre 24 sata
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je večeras da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. „Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar… »
Đorđa Meloni meta tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu

Đorđa Meloni meta tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu

Beta pre 1 sat
Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je večeras da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. "Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio… »
Đorđa Meloni na meti tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu

Đorđa Meloni na meti tužbe Međunarodnom krivičnom sudu zbog saučesništva u genocidu

N1 Info pre 1 sat
Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je večeras da je protiv nje i još dva ministra podneta tužba Međunarodnom krivičnom sudu (MKS) zbog podrške Rima Izraelu. Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je večeras da je… »

Radio sto plus pre 1 sat
“Ja, ministar Kroseto (Gvido, ministar odbrane), ministar Tajani (Antonio, ministar spoljnih poslova) i verujem da je izvršni direktor Leonarda, Roberto Čingolani, postali smo predmet tužbe MKS-a zbog saučesništva u genocidu”, rekla je ona tokom… »
Đorđa Meloni i dvojica ministara pod optužnicom

Đorđa Meloni i dvojica ministara pod optužnicom

B92 pre 1 sat
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da su ona i dvojica njenih ministara prijavljeni Međunarodnom krivičnom sudu zbog "saučesništva u genocidu u Gazi". U intervjuu za državnu televizijsku kuću RAI, Meloni je rekla da su ministar odbrane Gvido… »
Meloni: Krozeto, Tajani i ja smo prijavljeni Međunarodnom krivičnom sudu

Meloni: Krozeto, Tajani i ja smo prijavljeni Međunarodnom krivičnom sudu

Politika pre 3 sata
„Zbog saučesništva u genocidu u Gazi, verujem da nema drugog slučaja u svetu ili u istoriji sa takvim optužbama”– rekla je Meloni. RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je, zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Gvidom… »
"Prijavili su nas sudu u Hagu" Meloni se obratila javnosti: Terete nas za saučesništvo u genocidu u Gazi"

"Prijavili su nas sudu u Hagu" Meloni se obratila javnosti: Terete nas za saučesništvo u genocidu u Gazi"

Alo pre 4 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je, zajedno sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Gvidom Krozetom i Antoniom Tajanijem, prijavljena Međunarodnom krivičnom sudu (ICC) u Hagu, zbog "saučesništva u genocidu" u Gazi. Meloni je za… »

Vesti dana »