Povezane vesti
TikToker osuđen na zatvor zbog neprimerenih šala koje su uplašile ljude: Spopadao ih na ulici, a sada završio iza rešetaka
Kurir 07.10.2025
Francuski internet influenser Amine Mojito, poznat na mrežama kao Ilan M, osuđen je na šest meseci zatvora i novčanu kaznu, nakon što je pariskom krivičnom sudu proglašen krivim za „nasilje oružjem koje nije dovelo do nesposobnosti za rad“, prenosi list… »
Poznati influenser osuđen zbog jezive šale sa špricem: "Šest meseci zatvora nije dovoljno"
Telegraf 07.10.2025
"Nisam mislio na druge" Francuski influenser Ilan M, poznat kao Amine Mojito, osuđen je na šest meseci zatvora zbog bizarne šale, kojom je izazvao bes javnosti. Na snimku nazvanom “Mojito le piqueur fou” (ludi ubadač) vidimo kako 27-godišnjak prilazi… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 8 satijoš 18 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 2 satajoš 23 povezane
Čekajući mirovni sporazum Vašingtona i Teherana; iranska garda: Pakleni odgovor u slučaju nove agresije
RTS pre 53 minutajoš 39 povezanih
Dani žalosti u Lugansku nakon napada na internat: poginula 21 osoba
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih