Povezane vesti

"Otišao je moj brat po duši": Hari Mata Hari se oprostio od Halida Bešlića: Ove reči teraju suze na oči

"Otišao je moj brat po duši": Hari Mata Hari se oprostio od Halida Bešlića: Ove reči teraju suze na oči

Blic pre 11 sati
Pevač Hari Mata Hari oprostio se na dirljiv način on kolege Halida Bešlića. On je naime, napisao koliko će mu nedostajati kolega, a komentarisao je i njegovu muziku. - Otišao je moj brat po pesmi i duši... Tvoj glas je bio zvuk naše mladosti, a srce koje… »
"Duša me boli, srce mi je teško": Šemsa Suljaković skrhana zbog smrti Halida Bešlića - otkrila kakav je bio privatno: "Počivaj…

"Duša me boli, srce mi je teško": Šemsa Suljaković skrhana zbog smrti Halida Bešlića - otkrila kakav je bio privatno: "Počivaj…

Blic pre 12 sati
Poznati folk pevač Halid Bešlić preminuo je danas, 7. oktobra, u 71. godini, a njegova koleginica Šemsa Suljaković skrhana je zbog gubitka. Ona se oglasila na svom Fejsbuk profilu, gde je otvoreno napisala koliko joj je teško nakon smrti legendarnog… »
"Kako je bio dobar čovek": Saša Matić skrhan bolom za Halidom Bešlićem: "Čuo sam se sa prijateljima iz Sarajeva..."

"Kako je bio dobar čovek": Saša Matić skrhan bolom za Halidom Bešlićem: "Čuo sam se sa prijateljima iz Sarajeva..."

Blic pre 12 sati
Saša Matić dugogodišnji prijatelj Halida Bešlića, koji je danas preminuo, oglasio se nakon smrti kolege. Naime, Saša je istakao koliko je Bešlić bio dobar čovek, pre svega. - Ode nam Bešlaga, čuo sam se sa prijateljima iz Sarajeva, oni su mi javili… »
"Otišao si, ali ostavio si trag u mom srcu": Aco Pejović slomljen zbog smrti Halida Bešlića: "Nedostajaćeš mi zauvek"

"Otišao si, ali ostavio si trag u mom srcu": Aco Pejović slomljen zbog smrti Halida Bešlića: "Nedostajaćeš mi zauvek"

Blic pre 13 sati
Pevač Aco Pejović oprostio se od koelge Halida Bešlića, koji je danas, 7. oktobra preminuo nakon borbe sa opakom bolešću. Pejović je na Instagramu podelio emotivnu poruku, u kojoj je istakao koliki trag je ostavio Halid u njegovom životu. – Halide moj… »

Vesti dana »