Повезане вести

"Отишао је мој брат по души": Хари Мата Хари се опростио од Халида Бешлића: Ове речи терају сузе на очи

"Отишао је мој брат по души": Хари Мата Хари се опростио од Халида Бешлића: Ове речи терају сузе на очи

Блиц пре 30 дана
Певач Хари Мата Хари опростио се на дирљив начин он колеге Халида Бешлића. Он је наиме, написао колико ће му недостајати колега, а коментарисао је и његову музику. - Отишао је мој брат по песми и души... Твој глас је био звук… »
"Душа ме боли, срце ми је тешко": Шемса Суљаковић скрхана због смрти Халида Бешлића - открила какав је био приватно: "Почивај…

"Душа ме боли, срце ми је тешко": Шемса Суљаковић скрхана због смрти Халида Бешлића - открила какав је био приватно: "Почивај…

Блиц пре 30 дана
Познати фолк певач Халид Бешлић преминуо је данас, 7. октобра, у 71. години, а његова колегиница Шемса Суљаковић скрхана је због губитка. Она се огласила на свом Фејсбук профилу, где је отворено написала колико јој је тешко… »
"Како је био добар човек": Саша Матић скрхан болом за Халидом Бешлићем: "Чуо сам се са пријатељима из Сарајева..."

"Како је био добар човек": Саша Матић скрхан болом за Халидом Бешлићем: "Чуо сам се са пријатељима из Сарајева..."

Блиц пре 30 дана
Саша Матић дугогодишњи пријатељ Халида Бешлића, који је данас преминуо, огласио се након смрти колеге. Наиме, Саша је истакао колико је Бешлић био добар човек, пре свега. - Оде нам Бешлага, чуо сам се са пријатељима из… »
"Отишао си, али оставио си траг у мом срцу": Ацо Пејовић сломљен због смрти Халида Бешлића: "Недостајаћеш ми заувек"

"Отишао си, али оставио си траг у мом срцу": Ацо Пејовић сломљен због смрти Халида Бешлића: "Недостајаћеш ми заувек"

Блиц пре 30 дана
Певач Ацо Пејовић опростио се од коелге Халида Бешлића, који је данас, 7. октобра преминуо након борбе са опаком болешћу. Пејовић је на Инстаграму поделио емотивну поруку, у којој је истакао колики траг је оставио Халид у… »

Вести дана »