Povezane vesti

Stanija će pobesneti! Učesnica Elite priznala Asminu osećanja pred kamerama Elite, mislili da ih kamere ne snimaju

Stanija će pobesneti! Učesnica Elite priznala Asminu osećanja pred kamerama Elite, mislili da ih kamere ne snimaju

Alo pre 7 sati
Neočekivan obrt u Eliti 9. Sara Stojanović i Asmin Durdžić ostali su nasamo u pušionici u rijalitiju Elita 9, gde su razgovarali o svom odnosu. Tokom iskrenog razgovora, Sara je priznala da bi bilo bolje za Alibabu da ona i Asmin održavaju distancu. - S… »
Dve učesnice elite se otimaju oko asmina: Imaju isto ime, Durdžić poručio: "Sada želim drugu" (video)

Dve učesnice elite se otimaju oko asmina: Imaju isto ime, Durdžić poručio: "Sada želim drugu" (video)

Blic pre 9 sati
U rijalitiju "Elita 9" u toku je spremanje za večerašnju žurku, a takmičari pokušavaju da smanje tenziju uz cigarete u pušionici. Sara Stojanović i Asmin Durdžić su opušteno razgovarali, dok nije uletela Sara Raičević, i kao grom iz vedra neba obratila… »
Stanija će pobesneti: Učesnica Elite priznala osećanja Asminu: "Izgubim se kad mi pričaš", evo kako je on reagovao (video)

Stanija će pobesneti: Učesnica Elite priznala osećanja Asminu: "Izgubim se kad mi pričaš", evo kako je on reagovao (video)

Blic pre 11 sati
Sara Stojanović i Asmin Durdžić ostali su u "Eliti 9" sami u pušionici i tom prilikom porazgovarali o svom odnosu, a u jednom momentu je ona priznala da je bolje za Alibabu da njih dvoje budu na distanci. - Ja sa tobom pričam od prvog dana prijateljski -… »

Vesti dana »