Повезане вести

Станија ће побеснети! Учесница Елите признала Асмину осећања пред камерама Елите, мислили да их камере не снимају

Станија ће побеснети! Учесница Елите признала Асмину осећања пред камерама Елите, мислили да их камере не снимају

Ало 08.10.2025
Неочекиван обрт у Елити 9. Сара Стојановић и Асмин Дурџић остали су насамо у пушионици у ријалитију Елита 9, где су разговарали о свом односу. Током искреног разговора, Сара је признала да би било боље за Алибабу да она и Асмин… »
Две учеснице елите се отимају око асмина: Имају исто име, Дурџић поручио: "Сада желим другу" (видео)

Две учеснице елите се отимају око асмина: Имају исто име, Дурџић поручио: "Сада желим другу" (видео)

Блиц 08.10.2025
У ријалитију "Елита 9" у току је спремање за вечерашњу журку, а такмичари покушавају да смање тензију уз цигарете у пушионици. Сара Стојановић и Асмин Дурџић су опуштено разговарали, док није улетела Сара Раичевић, и као гром… »
Станија ће побеснети: Учесница Елите признала осећања Асмину: "Изгубим се кад ми причаш", ево како је он реаговао (видео)

Станија ће побеснети: Учесница Елите признала осећања Асмину: "Изгубим се кад ми причаш", ево како је он реаговао (видео)

Блиц 07.10.2025
Сара Стојановић и Асмин Дурџић остали су у "Елити 9" сами у пушионици и том приликом поразговарали о свом односу, а у једном моменту је она признала да је боље за Алибабу да њих двоје буду на дистанци. - Ја са тобом причам од… »

Вести дана »