Povezane vesti
„Pretio mi je da ću nestati, hteo da me ubije“: Stravično svedočenje poznate glumice
Nova 08.10.2025
Američka glumica Deniz Ričards (54) na sudu se slomila dok je svedočila protiv bivšeg supruga Arona Fajpersa (53), iznoseći teške optužbe za zlostavljanje tokom njihove veze. Bivši supružnici pojavili su se na ročištu koje se odnosilo na privremenu… »
"Pretio mi je da ću nestati, hteo da me ubije": Stravično svedočenje poznate glumice protiv bivšeg muža
Kurir 08.10.2025
Američka glumica Deniz Ričards (54) na sudu se slomila dok je svedočila protiv bivšeg supruga Arona Fajpersa (53), iznoseći teške optužbe za zlostavljanje tokom njihove veze. Bivši supružnici pojavili su se na ročištu koje se odnosilo na privremenu… »
Glumica se slomila na sudu, optužila bivšeg za nasilje: "Mnogo puta me je zamalo ubio"
B92 08.10.2025
Američka glumica Denis Ričards (54) slomila se na sudu dok je svedočila protiv bivšeg supruga Erona Fajpersa (53), iznoseći teške optužbe za zlostavljanje tokom njihove veze. Bivši supružnici pojavili su se na ročištu povodom privremene zabrane prilaska… »
"Pretio mi je da ću nestati, hteo da me ubije": Stravično svedočenje poznate glumice protiv bivšeg muža
Mondo 08.10.2025
Vesti dana »
Rusi PRODAJU UDEO u NIS! Na pomolu rešenje krize u snabdevanju energentima za Srbiju
Alo pre 3 satajoš 57 povezanih
"Treba konačno da se ujedinimo": Hrka podržala Jaćimovićev predlog o blokadi Beograda
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih
Gvadalahara i Monterej biće domaćini interkontinentalnog baraža za Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 2 satajoš 39 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 8 satijoš 30 povezanih