Povezane vesti

"Direktor priznao da im on godinama daje pare": Isplivala nepoznata priča o Halidu Bešliću, ljudi u neverici

"Direktor priznao da im on godinama daje pare": Isplivala nepoznata priča o Halidu Bešliću, ljudi u neverici

Mondo pre 1 sat
Pevač Halid Bešlić, koji nas je juče, 7. oktobra napustio nakon borbe s teškom bolešću, ostaće upamćen ne samo po svojim mnogobrojnim hitovima koji su decenijama dirali u dušu sve koji su ih čuli, već po izjavama o tome kako bi jednog dana voleo da bude… »
"Imam tumor na jetri, ne mogu da me operišu": Halid Bešlić nije znao da ima metastaze, otkriveni bolni detalji

"Imam tumor na jetri, ne mogu da me operišu": Halid Bešlić nije znao da ima metastaze, otkriveni bolni detalji

Mondo pre 5 sati
Halid Bešlić juče je preminuo posle duge borbe sa teškom bolešću u 72. godini života, a njegova dugogodišnja prijateljica Snježana Komar, s kojom je više od tri decenije bila nerazdvojna, prisetila se njihovog poslednjeg razgovora. Snježana je ispričala… »
"To nije bio dobar znak" Bila je nerazdvojna sa Halidom Bešlićem, a onda joj se tri dana pred smrt ukazao u snu

"To nije bio dobar znak" Bila je nerazdvojna sa Halidom Bešlićem, a onda joj se tri dana pred smrt ukazao u snu

Večernje novosti pre 6 sati
SNjEŽANA Komar, koja je bila 30 godina nerazdvojna prijateljica Halida Bešlića, prisetila se prijateljstva sa pokojnim pevačem i kako ga je sanjala. Foto: ATA Pevač Halid Bešlić preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću, a njegova prijateljica Snježana… »
"Našli su mi i izraslinu na debelom crevu, ne mogu da me operišu": Prijateljica Halida Bešlića o bolnim trenucima pevača…

"Našli su mi i izraslinu na debelom crevu, ne mogu da me operišu": Prijateljica Halida Bešlića o bolnim trenucima pevača…

Blic pre 6 sati
Pevač Halid Bešlić preminuo je danas nakon borbe sa teškom bolešću, njegova prijateljica Snježana Komar u specijalnoj emisiji Halidu, koja se emitovala na Blic televiziji, progovorila o čuvenom pevaču. Snježana je preko 30 godina provela sa Bešlićem, a… »
"Nije znao za metastaze" Halid Bešlić se tri dana pred smrt pojavio ovoj ženi u snu - to nije bio dobar znak

"Nije znao za metastaze" Halid Bešlić se tri dana pred smrt pojavio ovoj ženi u snu - to nije bio dobar znak

Kurir pre 6 sati
Pevač Halid Bešlić preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću, a njegova prijateljica Snježana Komar, s kojim je bila više od 30 godina nerazdvojna, sad se prisetila njihovog poslednjeg razgovora. "Ta vest o smrti moga brata, bio mi je brat kolega i… »
Doktori nisu smeli da ga operišu Halid Bešlić nije znao za metastaze: "Izbegavao je da ga vidim"

Doktori nisu smeli da ga operišu Halid Bešlić nije znao za metastaze: "Izbegavao je da ga vidim"

Alo pre 6 sati
Pevač je u poslednje vreme tokom boravka na onkologiji odlagao posete prijatelja. Pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra nakon borbe sa teškom bolešću, a njegova prijateljica Snježana Komar otkrila je detalje. Snježana je preko 30 godina provela… »
"Njegov sin mi je rekao istinu o halidu" Pevač otkrio nove detalje: "Video sam ga pre 7 dana, smejali smo se do besvesti"

"Njegov sin mi je rekao istinu o halidu" Pevač otkrio nove detalje: "Video sam ga pre 7 dana, smejali smo se do besvesti"

Alo pre 6 sati
Tada su se dogovorili da Bešlić dođe na njegov koncert koji je zakazan u novembru. Halid Muslimović je teško podneo smrt Halida Bešlića. - Kako sam ga poznavao? Ima tu mnogo toga da se priča. On je bio gromada ljudska, veliki prijatelj, majstor svog… »
“Rekao mi je nemoj sad, imam osećaj da me je izbegavao” Bešlićeva prijateljica o njegovim poslednjim danima

“Rekao mi je nemoj sad, imam osećaj da me je izbegavao” Bešlićeva prijateljica o njegovim poslednjim danima

Telegraf pre 7 sati
Pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra nakon borbe sa teškom bolešću, a njegova prijateljica Snježana Komar otkrila je detalje. Snježana je preko 30 godina provela sa Bešlićem, a pred kamerama se prisetila njihovog poslednjeg razgovora. - Ta… »
"Pre par dana sam se čuo sa njegovim sinom, rekao mi je istinu o stanju oca": Halid Muslimović o smrti Bešlića: "Obećao mi je…

"Pre par dana sam se čuo sa njegovim sinom, rekao mi je istinu o stanju oca": Halid Muslimović o smrti Bešlića: "Obećao mi je…

Blic pre 8 sati
Halid Muslimović je u specijalnoj emisiji posvećenoj Halidu Bešliću, koja se sinoć emitovala na Blic televiziji, progovorio o legendarnom pevaču. Muslimović je teško podneo smrt kolege. - Kako sam ga poznavao? Ima tu mnogo toga da se priča. On je bio… »
"Pre nekoliko dana sam se čuo sa njegovim sinom, rekao mi je istinu o ocu" Halid Muslimović o smrti Bešlića: "Obećao mi je da…

"Pre nekoliko dana sam se čuo sa njegovim sinom, rekao mi je istinu o ocu" Halid Muslimović o smrti Bešlića: "Obećao mi je da…

Kurir pre 7 sati
Halid Muslimović je teško podneo smrt Halida Bešlića. - Kako sam ga poznavao? Ima tu mnogo toga da se priča. On je bio gromada ljudska, veliki prijatelj, majstor svog zanata. Pamtiću ga po mnogo čemu, bilo je tu na stotine saradnji, zajedničkih… »

Vesti dana »