Povezane vesti
"Direktor priznao da im on godinama daje pare": Isplivala nepoznata priča o Halidu Bešliću, ljudi u neverici
Mondo 08.10.2025
Pevač Halid Bešlić, koji nas je juče, 7. oktobra napustio nakon borbe s teškom bolešću, ostaće upamćen ne samo po svojim mnogobrojnim hitovima koji su decenijama dirali u dušu sve koji su ih čuli, već po izjavama o tome kako bi jednog dana voleo da bude… »
"Imam tumor na jetri, ne mogu da me operišu": Halid Bešlić nije znao da ima metastaze, otkriveni bolni detalji
Mondo 08.10.2025
Halid Bešlić juče je preminuo posle duge borbe sa teškom bolešću u 72. godini života, a njegova dugogodišnja prijateljica Snježana Komar, s kojom je više od tri decenije bila nerazdvojna, prisetila se njihovog poslednjeg razgovora. Snježana je ispričala… »
"Nije znao za metastaze" Halid Bešlić se tri dana pred smrt pojavio ovoj ženi u snu - to nije bio dobar znak
Kurir 08.10.2025
Pevač Halid Bešlić preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću, a njegova prijateljica Snježana Komar, s kojim je bila više od 30 godina nerazdvojna, sad se prisetila njihovog poslednjeg razgovora. "Ta vest o smrti moga brata, bio mi je brat kolega i… »
"Njegov sin mi je rekao istinu o halidu" Pevač otkrio nove detalje: "Video sam ga pre 7 dana, smejali smo se do besvesti"
Alo 08.10.2025
Tada su se dogovorili da Bešlić dođe na njegov koncert koji je zakazan u novembru. Halid Muslimović je teško podneo smrt Halida Bešlića. - Kako sam ga poznavao? Ima tu mnogo toga da se priča. On je bio gromada ljudska, veliki prijatelj, majstor svog… »
“Rekao mi je nemoj sad, imam osećaj da me je izbegavao” Bešlićeva prijateljica o njegovim poslednjim danima
Telegraf 08.10.2025
Pevač Halid Bešlić preminuo je juče, 7. oktobra nakon borbe sa teškom bolešću, a njegova prijateljica Snježana Komar otkrila je detalje. Snježana je preko 30 godina provela sa Bešlićem, a pred kamerama se prisetila njihovog poslednjeg razgovora. - Ta… »
Vesti dana »
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
U biračkom spisku više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Nedeljnik pre 6 satijoš 10 povezanih
Završen sastanak Trampa i Sija: Dogovori o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Nedeljnik pre 57 minutajoš 25 povezanih
RIK proglasio izbornu listu "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" za parlamentarne izbore
Euronews pre 41 minutajoš 20 povezanih