Povezane vesti
Jago zahvalan na drugoj šansi
Sportski žurnal pre 9 sati
„Srećan sam što sam ponovo ovde. Kad sam prvi put došao u Zvezdu, pisali smo istoriju i osvojili tripl krunu“. U porazu od Zadra, u crveno-beli stroj vratio se i letos „precrtani” Jago dos Santos. Brazilac je još pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, koja je… »
Jago je opet u Beogradu: „Želim da zahvalim svima koji su učestvovali u mom povratku u Zvezdu“
Danas pre 1 dan
KK Crvena zvezda se pre početka sezone odrekla usluga plejmekera Jaga dos Santosa. Ipak, povrede su primorale čelnike da pozovu Brazilca da se vrati pošto je još pod ugovorm sa crveno-belima. – Srećan sam što sam opet ovde. Kada sam prvi put došao u… »
Vesti dana »

Vučić: Turska isporuka dronova-samoubica Kosovu brutalno kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih

(BLOG) Rasprava u Skupštini: Bačulov ponovo tema, ministarka tvrdi - legalizacijom se niko ne abolira
N1 Info pre 18 minutajoš 54 povezane

"Gospodin u svakom potezu, u svakoj izgovorenoj i napisanoj rečenici" Glumac i njegov izdavač o Šotri kad se ugase kamere
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

(Video) Bila je ljubav Zdravka Šotre i najlepše lice Jugoslavije! Do slave stigla iz bede, a život je završila tragično u samoći
Dnevnik pre 3 satajoš 80 povezanih