Povezane vesti
"Ja trudna, a on me bije": Jeziva ispovest učesnice Elite, zbog poruka od bivše devojke morala da beži iz kuće
Mondo pre 2 sata
RIjaliti učesnica Aneli Ahmić progovorila je o temi o kojoj se neprestano priča od kako je Nerio, njen sestrić ušao u Elitu 9, ali i o nasilju koje je doživela od bivšeg partnera Asmina Durdžića, aktuelnog dečka Stanije Dobrojević. Aneli je prvi put… »
"Stomak do zuba, udario me..." Aneli iznela jezive tvrdnje o navodnom nasilju koje je trpela od Asmina
Telegraf pre 3 sata
Aneli Ahmić prvi put otkrila je potresne detalje iz života sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, te je ispričala svoju strane priče o sestri Siti i njenom sinu Neriu. "Ko je taj čovek? Ja bih sama sebi poželela da Nora nije njegova, iskreno", počela je… »
"Imala sam stomak do zuba kad me je asmin tukao i varao": Aneli prvi put iznela šok detalje: "Neria nije uništila Sita već…
Blic pre 5 sati
Aneli Ahmić prvi put otkrila je potresne detalje iz života sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, te je ispričala svoju strane priče o sestri Siti i njenom sinu Neriu. "Ko je taj čovek? Ja bih sama sebi poželela da Nora nije njegova, iskreno", počela je… »
"Više me je bolela prevara nego udarac" Aneli Ahmić progovorila o bivšem partneru Asminu i o sestriću Neiru...
Kurir pre 4 sati
Aneli Ahmić je po prvi put otkrila potresne detalje iz života sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, a tom prilikom ispričala je i svoju verziju priče o sestri Siti i njenom sinu Neriu. "Ko je taj čovek? Ja bih sama sebi poželela da Nora nije njegova… »
Vesti dana »

JANAF dobio produženje licence za transport nafte NIS-u do 15. oktobra, u NIS još nije stiglo obaveštenje
RTV pre 52 minutajoš 38 povezanih

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 22 minutajoš 38 povezanih

Prvi putnički voz otišao za Suboticu, direktor Srbijavoza kaže da su sva mesta popunjena
N1 Info pre 52 minutajoš 28 povezanih