Povezane vesti
Bivša voditeljka u 41. godini dobila bebu, pa posle 2 meseca izašla u grad: "Možda je to moja luda psiha.."
Telegraf 08.10.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) porodila se pre dva meseca i na svet donela sina kom je dala ime Bogdan. Olja je na svom Instagram profilu veoma aktivna i često deli dešavanja iz privatnog života, pa je tako sada priznala da je osećala grižu savest što je… »
"Moj prvi izlazak na par sati nakon porođaja": Voditeljka dobila dete u 41. godini, a sad priznala: "Osećala sam se krivom"
Blic 08.10.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) porodila se pre dva meseca i na svet donela sina kom je dala ime Bogdan. Olja je na svom Instagram profilu veoma aktivna i često deli dešavanja iz privatnog života, pa je tako sada priznala da je osećala grižu savest što je… »
Vesti dana »
Danas predah od vrućine, a onda novi temperaturni skok: Srbija do srede na 36 stepeni
Euronews pre 3 minutajoš 14 povezanih
Srpkinja napravila čudo na krcatom "Artur Ešu"! Posle tri sata drame srušila planetarnu senzaciju i izborila osminu finala!
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Teška nesreća na putu Novi Pazar–Raška: Jedna osoba stradala, povređeni prevezeni u bolnicu
RINA pre 43 minutajoš 8 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih