Povezane vesti
Bivša voditeljka u 41. godini dobila bebu, pa posle 2 meseca izašla u grad: "Možda je to moja luda psiha.."
Telegraf 08.10.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) porodila se pre dva meseca i na svet donela sina kom je dala ime Bogdan. Olja je na svom Instagram profilu veoma aktivna i često deli dešavanja iz privatnog života, pa je tako sada priznala da je osećala grižu savest što je… »
"Moj prvi izlazak na par sati nakon porođaja": Voditeljka dobila dete u 41. godini, a sad priznala: "Osećala sam se krivom"
Blic 08.10.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) porodila se pre dva meseca i na svet donela sina kom je dala ime Bogdan. Olja je na svom Instagram profilu veoma aktivna i često deli dešavanja iz privatnog života, pa je tako sada priznala da je osećala grižu savest što je… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović: Nadam se da će sutra biti doneta odluka o produženju operativne licence za nastavak rada NIS
Kurir pre 25 minutajoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 39 minutajoš 238 povezanih
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 2 satajoš 27 povezanih