Povezane vesti
Naučnici razvili prvi test krvi za dijagnostikovanje sindroma hroničnog umora
B92 pre 3 sata
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Test od par sekundi otkriva da li patite od hroničnog umora Naučnici došli do neverovatnog otkrića
Alo pre 4 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše iscrpljujući umor koji se ne… »
Nada za milione pacijenata širom sveta Test krvi koji prepoznaje sindrom hroničnog umora
Dnevnik pre 7 sati
LONDON: Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji… »
Sputnik pre 8 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora, poznat i kao ,,ME/CFS''. Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Euronews pre 7 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 12,3 procenata Evropljana, karakteriše iscrpljujući… »
Napravljen prvi test krvi kojim se dijagnostikuje sindrom hroničnog umora
Radio 021 pre 8 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj karakteriše iscrpljujući umor koji se ne ublažava odmorom, a dijagnoza… »
N1 Info pre 8 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Vesti dana »

Poslanici nakon pauze nastavili rad, optužuju jedni druge da će završiti na smetlištu istorije
Beta pre 53 minutajoš 49 povezanih

Otvorena brza pruga Beograd-Subotica: Pogledajte red vožnje i cene karata
B92 pre 1 satjoš 35 povezanih

Prava promena vremena tek sledi! Meteorolog najavio neočekivani obrt: Biće još snega i mraza, a evo šta nas čeka posle 20. oktobra
Blic pre 58 minutajoš 46 povezanih