Повезане вести
Научници развили први тест крви за дијагностиковање синдрома хроничног умора
Б92 08.10.2025
Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора (СХУ), познат и као "МЕ/ЦФС". Тај поремећај, који погађа око 400.000 људи у Великој… »
Тест од пар секунди открива да ли патите од хроничног умора Научници дошли до невероватног открића
Ало 08.10.2025
Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора (СХУ), Тај поремећај, који погађа око 400.000 људи у Великој Британији, карактерише… »
Спутник 08.10.2025
Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора, познат и као ,,МЕ/ЦФС''. Тај поремец́ај, који погађа око 400.000 људи у Великој… »
Еуроневс 08.10.2025
Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора (СХУ), познат и као "МЕ/ЦФС". Тај поремећај, који погађа око 12,3 процената Европљана… »
Нада за милионе пацијената широм света Тест крви који препознаје синдром хроничног умора
Дневник 08.10.2025
ЛОНДОН: Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора (СХУ), познат и као "МЕ/ЦФС". Тај поремећај, који погађа око 400.000 људи у… »
Направљен први тест крви којим се дијагностикује синдром хроничног умора
Радио 021 08.10.2025
Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора (СХУ), познат и као "МЕ/ЦФС". Тај поремећај карактерише исцрпљујући умор који се не… »
Н1 Инфо 08.10.2025
Научници са Универзитета Источне Англије развили су први тест крви који може са 96 одсто тачности да дијагностикује синдром хроничног умора (СХУ), познат и као "МЕ/ЦФС". Тај поремећај, који погађа око 400.000 људи у Великој… »
Вести дана »
Лукашенко ослободио опозиционаре, Трамп укинуо Белорусији санкције на извоз ђубрива
BBC News пре 1 сатјош 23 повезане
Четворо изабраних чланова најавило да ће поднети оставке у Савету РЕМ-а наредног петка
Цензоловка пре 1 сатјош 21 повезана
Русија спрема одговор на замрзавање имовине у ЕУ, конкретни кораци вец́ у току
Спутник пре 56 минутајош 23 повезане
(ВИДЕО) Погледајте како је Батлер једноставно одустао у последњем нападу на „вечитом дербију“
Данас пре 2 сатајош 117 повезаних