Povezane vesti

Naučnici razvili prvi test krvi za dijagnostikovanje sindroma hroničnog umora

B92 pre 3 sata
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Test od par sekundi otkriva da li patite od hroničnog umora Naučnici došli do neverovatnog otkrića

Test od par sekundi otkriva da li patite od hroničnog umora Naučnici došli do neverovatnog otkrića

Alo pre 4 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše iscrpljujući umor koji se ne… »
Nada za milione pacijenata širom sveta Test krvi koji prepoznaje sindrom hroničnog umora

Nada za milione pacijenata širom sveta Test krvi koji prepoznaje sindrom hroničnog umora

Dnevnik pre 7 sati
LONDON: Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji… »

Sputnik pre 8 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora, poznat i kao ,,ME/CFS''. Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »

Euronews pre 7 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 12,3 procenata Evropljana, karakteriše iscrpljujući… »
Napravljen prvi test krvi kojim se dijagnostikuje sindrom hroničnog umora

Napravljen prvi test krvi kojim se dijagnostikuje sindrom hroničnog umora

Radio 021 pre 8 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj karakteriše iscrpljujući umor koji se ne ublažava odmorom, a dijagnoza… »

N1 Info pre 8 sati
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »

Vesti dana »