Povezane vesti
Naučnici razvili prvi test krvi za dijagnostikovanje sindroma hroničnog umora
B92 08.10.2025
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Test od par sekundi otkriva da li patite od hroničnog umora Naučnici došli do neverovatnog otkrića
Alo 08.10.2025
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše iscrpljujući umor koji se ne… »
Sputnik 08.10.2025
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora, poznat i kao ,,ME/CFS''. Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Euronews 08.10.2025
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 12,3 procenata Evropljana, karakteriše iscrpljujući… »
Nada za milione pacijenata širom sveta Test krvi koji prepoznaje sindrom hroničnog umora
Dnevnik 08.10.2025
LONDON: Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji… »
Napravljen prvi test krvi kojim se dijagnostikuje sindrom hroničnog umora
Radio 021 08.10.2025
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj karakteriše iscrpljujući umor koji se ne ublažava odmorom, a dijagnoza… »
N1 Info 08.10.2025
Naučnici sa Univerziteta Istočne Anglije razvili su prvi test krvi koji može sa 96 odsto tačnosti da dijagnostikuje sindrom hroničnog umora (SHU), poznat i kao "ME/CFS". Taj poremećaj, koji pogađa oko 400.000 ljudi u Velikoj Britaniji, karakteriše… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 34 povezane
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj, dok Srbija očekuje toplo i stabilno vreme do kraja vikenda
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 31 povezana
Miljuš (SSP): Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Revidirana Fiskalna strategija za 2026: Poskupeli i EXPO i Nacionalni stadion
Forbes pre 1 satjoš 11 povezanih
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu kod raskrsnice u blizini Skupštine
RTS pre 12 minutajoš 16 povezanih