Povezane vesti
Kako nisam ušla na Kosovo da izveštavam o izborima
BBC News pre 14 sati
Zašto ne možete da uđete na Kosovo sa srpskim pasošem? Koja nova pravila bi mogla da budu uvedena od 1. novembra 2025? Kolona automobila duga nekoliko stotina metara na prelazu Jarinje na ulasku iz Srbije na Kosovo. Mladić u uniformi kosovske policije… »
Radio 021 pre 16 sati
Zašto ne možete da uđete na Kosovo sa srpskim pasošem? Koja nova pravila bi mogla da budu uvedena od 1. novembra 2025? EFE/REX/Shutterstock Pripadnici kosovske policije na prelazu Jarinje Kolona automobila duga nekoliko stotina metara na prelazu Jarinje… »
Danas pre 16 sati
Kolona automobila duga nekoliko stotina metara na prelazu Jarinje na ulasku iz Srbije na Kosovo. Mladić u uniformi kosovske policije proverava nam dokumenta. „Srpski pasos ne vazi„, izgovora na srpskom jeziku i vraća mi putni dokument. „Kako ne važi?“… »
Južne vesti pre 16 sati
EFE/REX/Shutterstock Pripadnici kosovske policije na prelazu Jarinje Kolona automobila duga nekoliko stotina metara na prelazu Jarinje na ulasku iz Srbije na Kosovo. Mladić u uniformi kosovske policije proverava nam dokumenta. „Srpski pasos ne vazi„… »
NIN pre 16 sati
Kolona automobila duga nekoliko stotina metara na prelazu Jarinje na ulasku iz Srbije na Kosovo. Mladić u uniformi kosovske policije proverava nam dokumenta. "Srpski pasos ne vazi", izgovora na srpskom jeziku i vraća mi putni dokument. "Kako ne važi?"… »
Vesti dana »

Trump izjavio da su Izrael i Hamas potpisali prvu fazu sporazuma o Gazi
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 4 povezane

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana