Povezane vesti

Dodik ponovo napao opoziciju: „Odbili su zajednički odgovor na udar na RS“

Dodik ponovo napao opoziciju: „Odbili su zajednički odgovor na udar na RS“

Nova pre 7 sati
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik danas je ponovo napao opoziciju, optuživši je da su odbili poziv da zajedno sa predstavnicima vlasti odgovore na, kako je naveo, udar na Republiku Srpsku. “Narod je očekivao da taj odgovor… »
Dodik ponovo napao opoziciju: Narod očekivao da udar na Republiku Srpsku primim na svoja pleća

Dodik ponovo napao opoziciju: Narod očekivao da udar na Republiku Srpsku primim na svoja pleća

Danas pre 7 sati
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik danas je ponovo napao opoziciju u ovom bh. entitetu, optuživši je da su odbili poziv da zajedno sa predstavnicima vlasti odgovore na, kako je naveo, udar na Republiku Srpsku. “Narod je… »
Dodik: Kada slušate narod, nikada nećete pogrešiti

Dodik: Kada slušate narod, nikada nećete pogrešiti

RTV pre 9 sati
BANJALUKA - Narod traži da se na nepravdu koja je učinjena Srpskoj odgovori institucionalno, da se pokaže odgovornost i mudrost, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da kada slušate narod nikada nećete pogrešiti. "Narod je… »
Dodik: Kada slušate narod nikada nećete pogrešiti

Dodik: Kada slušate narod nikada nećete pogrešiti

Euronews pre 9 sati
Narod traži da se na nepravdu koja je učinjena Srpskoj odgovori institucionalno, da se pokaže odgovornost i mudrost, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da kada slušate narod nikada nećete pogrešiti. "Narod je očekivao da… »
"Drugi su odbili pruženu ruku" Dodik: Narod traži da se na nepravdu odgovori

"Drugi su odbili pruženu ruku" Dodik: Narod traži da se na nepravdu odgovori

Večernje novosti pre 9 sati
NAROD traži da se na nepravdu koja je učinjena Srpskoj odgovori institucionalno, da se pokaže odgovornost i mudrost, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da kada slušate narod nikada nećete pogrešiti. Foto: V. Tripić -… »
Narod traži da na nepravdu učinjenoj Srpskoj odgovorimo institucionalno i pokažemo odgovornost

Narod traži da na nepravdu učinjenoj Srpskoj odgovorimo institucionalno i pokažemo odgovornost

Vesti online pre 10 sati
Suština politike nije znati samo pričati, to je manifestacija. Suština je znati slušati. Uvek sam slušao ljude, i one koji su za mene i one koji nisu, svestan da je to jedan narod koji ima ista nadanja, očekivanja i strahove, poručio je predsednik… »
Dodik: Narod traži da na nepravdu učinjenoj Srpskoj odgovorimo institucionalno i pokažemo odgovornost

Dodik: Narod traži da na nepravdu učinjenoj Srpskoj odgovorimo institucionalno i pokažemo odgovornost

Sputnik pre 10 sati
Suština politike nije znati samo pričati, to je manifestacija. Suština je znati slušati. Uvek sam slušao ljude, i one koji su za mene i one koji nisu, svestan da je to jedan narod koji ima ista nadanja, očekivanja i strahove, poručio je predsednik… »

Vesti dana »