Повезане вести

Додик поново напао опозицију: „Одбили су заједнички одговор на удар на РС“

Додик поново напао опозицију: „Одбили су заједнички одговор на удар на РС“

Нова 08.10.2025
Лидер владајуће коалиције у Републици Српској (РС) Милорад Додик данас је поново напао опозицију, оптуживши је да су одбили позив да заједно са представницима власти одговоре на, како је навео, удар на Републику Српску. “Народ је… »
Додик поново напао опозицију: Народ очекивао да удар на Републику Српску примим на своја плећа

Додик поново напао опозицију: Народ очекивао да удар на Републику Српску примим на своја плећа

Данас 08.10.2025
Лидер владајуће коалиције у Републици Српској (РС) Милорад Додик данас је поново напао опозицију у овом бх. ентитету, оптуживши је да су одбили позив да заједно са представницима власти одговоре на, како је навео, удар на… »
Додик: Када слушате народ, никада нећете погрешити

Додик: Када слушате народ, никада нећете погрешити

РТВ 08.10.2025
БАЊАЛУКА - Народ тражи да се на неправду која је учињена Српској одговори институционално, да се покаже одговорност и мудрост, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик и истакао да када слушате народ никада… »
Додик: Када слушате народ никада нећете погрешити

Додик: Када слушате народ никада нећете погрешити

Еуроневс 08.10.2025
Народ тражи да се на неправду која је учињена Српској одговори институционално, да се покаже одговорност и мудрост, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик и истакао да када слушате народ никада нећете… »
"Други су одбили пружену руку" Додик: Народ тражи да се на неправду одговори

"Други су одбили пружену руку" Додик: Народ тражи да се на неправду одговори

Вечерње новости 08.10.2025
НАРОД тражи да се на неправду која је учињена Српској одговори институционално, да се покаже одговорност и мудрост, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик и истакао да када слушате народ никада нећете… »
Народ тражи да на неправду учињеној Српској одговоримо институционално и покажемо одговорност

Народ тражи да на неправду учињеној Српској одговоримо институционално и покажемо одговорност

Вести онлине 08.10.2025
Суштина политике није знати само причати, то је манифестација. Суштина је знати слушати. Увек сам слушао људе, и оне који су за мене и оне који нису, свестан да је то један народ који има иста надања, очекивања и страхове… »
Додик: Народ тражи да на неправду учињеној Српској одговоримо институционално и покажемо одговорност

Додик: Народ тражи да на неправду учињеној Српској одговоримо институционално и покажемо одговорност

Спутник 08.10.2025
Суштина политике није знати само причати, то је манифестација. Суштина је знати слушати. Увек сам слушао људе, и оне који су за мене и оне који нису, свестан да је то један народ који има иста надања, очекивања и страхове… »

Вести дана »