Повезане вести
Н1 Студио Ливе: Ко брани грађане?
Н1 Инфо 08.10.2025
Одборник и лидер покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов најавио је да ће се у четвртак ујутру сам јавити Вишем јавном тужилаштву у том граду због инсинуација о његовој повезаности са падом надстрешнице које… »
Мишу Бачулова и његову супругу више од три сата претресали на Хоргошу: „Скидали су нас до голе коже, аутомобил цео раставили…
Нова 08.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, и његова супруга чекали су више од три сата на граничном прелазу Хоргорш где су полиција и цариници прегледали аутомобил којим се враћали у земљу. Возило је скроз… »
Бачулов најавио да сутра иде у новосадско тужилаштво: "Да ставим тачку на ову фарсу"
Радио 021 08.10.2025
Одборник у новосадској скупштини и активиста Миша Бачулов изјавио је да се враћа у Србију и да ће се сутра ујутру сам јавити Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Додао је да жели да "стави тачку на ову фарсу". Миша Бачулов је у… »
Бачулов каже да је заустављен на Хоргошу: "Бонус ономе ко нам убаци нешто у ауто"
Н1 Инфо 08.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини Новог Сада, којег су претходних неколико дана председник Србије Александар Вучић, посланик СНС Небојша Бакарец и прорежимски медији доводили у везу са падом надстрешнице на Железничкој станици у… »
Миша Баучулов заустављен на Хоргошу (видео)
Правда 08.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада објавио је на друштвеним мрежама да је заустављен на граничном прелазу Хоргош, као и да је раније добио најаве да га на повратку у земљу чекају на граници да му, како је… »
ВИДЕО Бачулов најавио да ће га претресати на граници: "Бонус ономе ко успе да нам нешто подметне"
Радио 021 08.10.2025
Одборник у новосадској скупштини и активиста Миша Бачулов објавио је на друштвеним мрежама да је заустављен на граничном прелазу Хоргош, као и да је раније добио незваничне најаве да га "чекају" на граници. Бачулов је прво пре… »
Миша Бачулов заустављен на Хоргошу: „Постоји бонус ономе ко успе да ми нешто подметне како би ме ухапсили“
Нова 08.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, којег су претходних неколико дана председник Србије Александар Вучић, посланик СНС Небојша Бакарец и прорежимски медији доводили у везу са падом надстрешнице на Железничкој… »
Јованов опозицији: Вучић показао резултате док сте ви тражили да Србија стане
Еуроневс 08.10.2025
Шеф посланичке групе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" Миленко Јованов изјавио је данас да су резултати политике председника Србије Александра Вучића повољни стамбени кредити за младе, смањене школарине студентима за… »
Јованов опозицији: Вучић показао резултате док сте ви тражили да Србија стане
РТВ 08.10.2025
БЕОГРАД - Шеф посланичке групе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" Миленко Јованов изјавио је данас да су резултати политике председника Србије Александра Вучића повољни стамбени кредити за младе, смањене школарине… »
Миливојевић (ДС): “Вучић измишља завере да би спасао Весића и Момировића од затвора”
Сербиан Невс Медиа 08.10.2025
Председник Демократске странке (ДС), Срђан Миливојевић, оптужио је председника Србије Александра Вучића да “прави циркус од трагедије” у којој је погинуло 16 људи, циљајући на несрећу урушавања надстрешнице на Железничкој… »
Диверзија и лустрација: Оштра дебата Стефановића и СНС-а у Скупштини
Посланик Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић питао је данас председницу Скупштине Србије и функционерку владајуће Српске напредне странке (СНС) Ану Брнабић да ли је давала изјаву у тужилаштву поводом њених тврдњи да… »
Срђан Миливојевић: Тужилаштво да саслуша Вучића због пласирања лажних вести о паду надстрешнице
Данас 08.10.2025
Председник Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић позвао је данас тужилаштво да саслуша председника Србије Александра Вучића због „пласирања лажних вести у сврху узнемиравања грађана и опструкције истраге“ о узроцима пада… »
Миливојевић: Тужилаштво да саслуша Вучића због пласирања лажних вести о паду надстрешнице
Н1 Инфо 08.10.2025
Председник Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић позвао је данас тужилаштво да саслуша председника Србије Александра Вучића због "пласирања лажних вести у сврху узнемиравања грађана и опструкције истраге" о узроцима пада… »
Миливојевић: Тужилаштво да саслуша Вучића због пласирања лажних вести о паду надстрешнице
Нова 08.10.2025
Председник Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић позвао је данас тужилаштво да саслуша председника Србије Александра Вучића због "пласирања лажних вести у сврху узнемиравања грађана и опструкције истраге" о узроцима пада… »
Бачулов: Идем у тужилаштво да ставим тачку на фарсу о мени на железничкој станици
Н1 Инфо 08.10.2025
Одборник и лидер покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да се враћа у Србију и да ће се сутра ујутру сам јавити Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Додао је да жели да "стави тачку на ову… »
Бачулов: Идем у тужилаштво да ставим тачку на фарсу о мени на железничкој станици
Недељник 08.10.2025
Одборник и лидер покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да се враћа у Србију и да ће се сутра ујутру сам јавити Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Додао је да жели да „стави тачку на ову… »
Данас 08.10.2025
Одборник и лидер покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да се враћа у Србију и да ће се сутра ујутру сам јавити Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Додао је да жели да „стави тачку на ову… »
Нови магазин 08.10.2025
Одборник и лидер покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да се враћа у Србију и да ће се сутра ујутру сам јавити Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Додао је да жели да "стави тачку на ову… »
ПОКС поднео кривичне пријаве против Вучића и Бакареца због узнемирења јавности
Данас 08.10.2025
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), на чијем је челу Владимир Јелић, поднео је данас кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и посланика владајуће Српске напредне странке (СНС) Небојше Бакареца, због… »
„Време је да се ова фарса заврши“: Бачулов сутра ујутру сам одлази у Више јавно тужилаштво у Новом Саду (видео)
Правда 08.10.2025
Одборник у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов, којег су претходних неколико дана председник Србије Александар Вучић, посланик СНС Небојша Бакарец и прорежимски медиј доводили у везу са падом надстрешнице на Железничкој… »
Бета 08.10.2025
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), на чијем је челу Владимир Јелић, поднео је кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и посланика владајуће Српске напредне странке (СНС) Небојше Бакареца, због, како… »
Нова 08.10.2025
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), на чијем је челу Владимир Јелић, поднео је данас кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и посланика владајуће Српске напредне странке (СНС) Небојше Бакареца, због… »
БАЧУЛОВ: У четвртак долазим у Тужилаштво, да прекинемо ову фарсу (ВИДЕО)
Мој Нови Сад 08.10.2025
Одборник у Скупштини Новог Сада из Покрета Буди херој Миша Бачулов саопштио је данас да је одлучио да се ујутру сам јави у Више јавно тужилаштво у Новом Саду како би прекинуо "ову представу, игроказ који председник изводи још од… »
Радио сто плус 08.10.2025
Председник ПОКС-а и народни посланик Владимир Јелић навео је у саопштењу да је истрага о паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду окончана, те да су форензички тимови Министарства унутрашњих послова утврдили да… »
„Време је да се ова фарса заврши“: Бачулов сутра ујутру сам одлази у Више јавно тужилаштво у Новом Саду ВИДЕО
Нова 08.10.2025
Одборник у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов, којег су претходних неколико дана председник Србије Александар Вучић, посланик СНС Небојша Бакарец и прорежимски медиј доводили у везу са падом надстрешнице на Железничкој… »
Јованов (СНС): Бачулов сваком својом новом изјавом повећава сумњу
Бета 08.10.2025
Шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини Србије Миленко Јованов казао је данас да опозициони одборник из Новог Сада Миша Бачулов сваком новом изјавом повећава сумњу шта је радио на Железничкој станици у… »
Напредњаци настављају са теоријом завере: Сад оптужују Бачулова да је „сумњив“ само зато што се брани
Недељник 08.10.2025
Српска напредна странка (СНС) наставила је са теоријом завере да је надстрешница у Новом Саду намерно срушена, а не да је пала и усмртила 16 људи након реконструкције коју је спроводила актуелна власт. Тако је шеф посланичке… »
Јованов (СНС): “Опозициони одборник Бачулов повећава сумњу око присуства на Железничкој станици”
Шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини Србије Миленко Јованов казао је данас да опозициони одборник из Новог Сада Миша Бачулов сваком новом изјавом повећава сумњу шта је радио на Железничкој станици у… »
ПОКС поднео кривичне пријаве против Вучића и Бакареца због “злоупотребе трагедије”
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) поднео је кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и народног посланика Небојше Бакареца. Како наводи ПОКС, пријаве су поднете због „узнемиравања јавности и злоупотребе… »
Данас 08.10.2025
Радио сто плус 08.10.2025
Снимак опозиционог новосадског одборника Мише Бачулова пуштен у недељу на телевизији Пинк, у току гостовања председника Србије Александра Вучића, показао је да се Бачулов налазио на Железничкој станици у том граду 1. новембра… »
„Изричито је утврђено да рушење надстрешнице Железничке станице није последица тероризма“: Зашто Вучић оспорава закључак…
Нова 08.10.2025
Више јавно тужилаштво у Новом Саду још увек се није огласило поводом недавних узнемирујућих изјава председника Александра Вучића на "Пинку" и инсинуација о паду надстрешницу и довођењу одборника Мише Бачулова у тај контекст… »
Вести дана »
Жељко Марковић упозорава: Нема америчке лиценце, НИС-у следи блокада рачуна и гашење рафинерије
Недељник пре 52 минутајош 28 повезаних
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 22 минутајош 23 повезане
Без америчке дозволе за рад рафинерија данас стаје: Који је могући сценарио?
Решетка пре 17 минутајош 16 повезаних