Povezane vesti
Bačulov kaže da je zaustavljen na Horgošu: "Bonus onome ko nam ubaci nešto u auto"
N1 Info pre 54 minuta
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini Novog Sada, kojeg su prethodnih nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslanik SNS Nebojša Bakarec i prorežimski mediji dovodili u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, objavio je… »
Miša Baučulov zaustavljen na Horgošu (video)
Pravda pre 1 sat
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada objavio je na društvenim mrežama da je zaustavljen na graničnom prelazu Horgoš, kao i da je ranije dobio najave da ga na povratku u zemlju čekaju na granici da mu, kako je naveo, "napakuju hapšenje"… »
VIDEO Bačulov najavio da će ga pretresati na granici: "Bonus onome ko uspe da nam nešto podmetne"
Radio 021 pre 1 sat
Odbornik u novosadskoj skupštini i aktivista Miša Bačulov objavio je na društvenim mrežama da je zaustavljen na graničnom prelazu Horgoš, kao i da je ranije dobio nezvanične najave da ga "čekaju" na granici. Bačulov je prvo pre graničnog prelaza Horgoš… »
Miša Bačulov zaustavljen na Horgošu: „Postoji bonus onome ko uspe da mi nešto podmetne kako bi me uhapsili“
Nova pre 1 sat
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, kojeg su prethodnih nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslanik SNS Nebojša Bakarec i prorežimski mediji dovodili u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu… »
Jovanov opoziciji: Vučić pokazao rezultate dok ste vi tražili da Srbija stane
Euronews pre 5 sati
Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov izjavio je danas da su rezultati politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića povoljni stambeni krediti za mlade, smanjene školarine studentima za 50, alimentacioni fond za… »
Jovanov opoziciji: Vučić pokazao rezultate dok ste vi tražili da Srbija stane
RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov izjavio je danas da su rezultati politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića povoljni stambeni krediti za mlade, smanjene školarine studentima za 50… »
Milivojević (DS): “Vučić izmišlja zavere da bi spasao Vesića i Momirovića od zatvora”
Serbian News Media pre 7 sati
Predsednik Demokratske stranke (DS), Srđan Milivojević, optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da “pravi cirkus od tragedije” u kojoj je poginulo 16 ljudi, ciljajući na nesreću urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici. Milivojević tvrdi da… »
Diverzija i lustracija: Oštra debata Stefanovića i SNS-a u Skupštini
Serbian News Media pre 7 sati
Poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović pitao je danas predsednicu Skupštine Srbije i funkcionerku vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Anu Brnabić da li je davala izjavu u tužilaštvu povodom njenih tvrdnji da je pad nadstrešnice… »
N1 Studio Live u 12h: Ko brani građane?
N1 Info pre 7 sati
Odbornik i lider pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov najavio je da će se u četvrtak ujutru sam javiti Višem javnom tužilaštvu u tom gradu zbog insinuacija o njegovoj povezanosti sa padom nadstrešnice koje je u javnost plasirao… »
Srđan Milivojević: Tužilaštvo da sasluša Vučića zbog plasiranja lažnih vesti o padu nadstrešnice
Danas pre 8 sati
Predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević pozvao je danas tužilaštvo da sasluša predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog „plasiranja lažnih vesti u svrhu uznemiravanja građana i opstrukcije istrage“ o uzrocima pada nadstrešnice Železničke… »
Milivojević: Tužilaštvo da sasluša Vučića zbog plasiranja lažnih vesti o padu nadstrešnice
N1 Info pre 8 sati
Predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević pozvao je danas tužilaštvo da sasluša predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog "plasiranja lažnih vesti u svrhu uznemiravanja građana i opstrukcije istrage" o uzrocima pada nadstrešnice Železničke… »
Milivojević: Tužilaštvo da sasluša Vučića zbog plasiranja lažnih vesti o padu nadstrešnice
Nova pre 8 sati
Predsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević pozvao je danas tužilaštvo da sasluša predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog "plasiranja lažnih vesti u svrhu uznemiravanja građana i opstrukcije istrage" o uzrocima pada nadstrešnice Železničke… »
Bačulov: Idem u tužilaštvo da stavim tačku na farsu o meni na železničkoj stanici
N1 Info pre 10 sati
Odbornik i lider pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da se vraća u Srbiju i da će se sutra ujutru sam javiti Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Dodao je da želi da "stavi tačku na ovu farsu". U četvrtak ujutro… »
Bačulov najavio da sutra ide u novosadsko tužilaštvo: "Da stavim tačku na ovu farsu"
Radio 021 pre 9 sati
Odbornik u novosadskoj skupštini i aktivista Miša Bačulov izjavio je da se vraća u Srbiju i da će se sutra ujutru sam javiti Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Dodao je da želi da "stavi tačku na ovu farsu". Bačulov je u objavi na društvenoj mreži Iks… »
Bačulov: Idem u tužilaštvo da stavim tačku na farsu o meni na železničkoj stanici
Nedeljnik pre 10 sati
Odbornik i lider pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da se vraća u Srbiju i da će se sutra ujutru sam javiti Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Dodao je da želi da „stavi tačku na ovu farsu“. Snimak Bačulova… »
Danas pre 10 sati
Odbornik i lider pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da se vraća u Srbiju i da će se sutra ujutru sam javiti Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Dodao je da želi da „stavi tačku na ovu farsu“. Snimak Bačulova… »
Novi magazin pre 9 sati
Odbornik i lider pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da se vraća u Srbiju i da će se sutra ujutru sam javiti Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Dodao je da želi da "stavi tačku na ovu farsu". Snimak Bačulova… »
POKS podneo krivične prijave protiv Vučića i Bakareca zbog uznemirenja javnosti
Danas pre 11 sati
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), na čijem je čelu Vladimir Jelić, podneo je danas krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poslanika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Bakareca, zbog, kako navode, „uznemiravanja… »
„Vreme je da se ova farsa završi“: Bačulov sutra ujutru sam odlazi u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu (video)
Pravda pre 10 sati
Odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, kojeg su prethodnih nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslanik SNS Nebojša Bakarec i prorežimski medij dovodili u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u NovomSadu, saopštio… »
Beta pre 12 sati
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), na čijem je čelu Vladimir Jelić, podneo je krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poslanika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Bakareca, zbog, kako navode, "uznemiravanja… »
Nova pre 12 sati
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), na čijem je čelu Vladimir Jelić, podneo je danas krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poslanika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Bakareca, zbog, kako navode, "uznemiravanja… »
BAČULOV: U četvrtak dolazim u Tužilaštvo, da prekinemo ovu farsu (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 11 sati
Odbornik u Skupštini Novog Sada iz Pokreta Budi heroj Miša Bačulov saopštio je danas da je odlučio da se ujutru sam javi u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu kako bi prekinuo "ovu predstavu, igrokaz koji predsednik izvodi još od nedelje". – Ne želim da… »
Radio sto plus pre 12 sati
Predsednik POKS-a i narodni poslanik Vladimir Jelić naveo je u saopštenju da je istraga o padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu okončana, te da su forenzički timovi Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdili da nije bilo tragova… »
„Vreme je da se ova farsa završi“: Bačulov sutra ujutru sam odlazi u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu VIDEO
Nova pre 11 sati
Odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, kojeg su prethodnih nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslanik SNS Nebojša Bakarec i prorežimski medij dovodili u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u NovomSadu, saopštio… »
Jovanov (SNS): Bačulov svakom svojom novom izjavom povećava sumnju
Beta pre 13 sati
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Milenko Jovanov kazao je danas da opozicioni odbornik iz Novog Sada Miša Bačulov svakom novom izjavom povećava sumnju šta je radio na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra… »
Naprednjaci nastavljaju sa teorijom zavere: Sad optužuju Bačulova da je „sumnjiv“ samo zato što se brani
Nedeljnik pre 13 sati
Srpska napredna stranka (SNS) nastavila je sa teorijom zavere da je nadstrešnica u Novom Sadu namerno srušena, a ne da je pala i usmrtila 16 ljudi nakon rekonstrukcije koju je sprovodila aktuelna vlast. Tako je šef poslaničke grupe Srpske napredne… »
Jovanov (SNS): “Opozicioni odbornik Bačulov povećava sumnju oko prisustva na Železničkoj stanici”
Serbian News Media pre 13 sati
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Milenko Jovanov kazao je danas da opozicioni odbornik iz Novog Sada Miša Bačulov svakom novom izjavom povećava sumnju šta je radio na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra… »
POKS podneo krivične prijave protiv Vučića i Bakareca zbog “zloupotrebe tragedije”
Serbian News Media pre 12 sati
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podneo je krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i narodnog poslanika Nebojše Bakareca. Kako navodi POKS, prijave su podnete zbog „uznemiravanja javnosti i zloupotrebe tragedije u političke… »
Danas pre 13 sati
Radio sto plus pre 13 sati
Snimak opozicionog novosadskog odbornika Miše Bačulova pušten u nedelju na televiziji Pink, u toku gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pokazao je da se Bačulov nalazio na Železničkoj stanici u tom gradu 1. novembra, kada je pala… »
„Izričito je utvrđeno da rušenje nadstrešnice Železničke stanice nije posledica terorizma“: Zašto Vučić osporava zaključak…
Nova pre 15 sati
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu još uvek se nije oglasilo povodom nedavnih uznemirujućih izjava predsednika Aleksandra Vučića na "Pinku" i insinuacija o padu nadstrešnicu i dovođenju odbornika Miše Bačulova u taj kontekst, prikazujući snimak na kome… »
Vesti dana »

Vujić: Sudske takse neće biti povećane za 50 odsto, već u proseku za 10 odsto
Ozon pre 3 satajoš 60 povezanih

Treći dan pregovora Izraela i hamasa: Prekid vatre u Gazi mogao bi da bude proglašen večeras
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih

Dragana Mirković pre samo nedelju dana bila je kod Halida u poseti, otkrila detalje susreta: Bio si...
Hello pre 2 satajoš 24 povezane

(Video) Bila je ljubav Zdravka Šotre i najlepše lice Jugoslavije! Do slave stigla iz bede, a život je završila tragično u samoći
Dnevnik pre 7 satijoš 79 povezanih

"Srbija između čekića i nakovnja": Radojka Nikolić za Euronews o američkim sankcijama NIS-u
Euronews pre 3 satajoš 54 povezane