Povezane vesti
Lažni snimci Robina Vilijamsa uznemirili njegovu ćerku
BBC News pre 4 dana
Snimci napravljeni veštačkom inteligencijom na kojima se vidi imitacija Robina Vilijamsa, nisu nešto što bi slavni glumac želeo da vidi da je živ, kaže njegova ćerka Zelda. Zelda Vilijams, ćerka čuvenog glumca i komičara Robina Vilijamsa, zamolila je… »
Ne šaljite mi lažne snimke mog oca, kaže ćerka Robina Vilijamsa
Radio 021 pre 4 dana
Snimci napravljeni veštačkom inteligencijom na kojima se vidi imitacija Robina Vilijamsa, nisu nešto što bi slavni glumac želeo da vidi da je živ, kaže njegova ćerka Zelda. Getty Images Robin i Zelda Vilijams u Los Anđelesu 2011. godine Zelda Vilijams… »
NIN pre 4 dana
Zelda Vilijams, ćerka čuvenog glumca i komičara Robina Vilijamsa, zamolila je ljude da prestanu da joj šalju snimke napravljene veštačkom inteligencijom na kojima je njen otac. Američki glumac je preminuo 2014. godine. "Prestanite da verujete da želim to… »
Danas pre 4 dana
Zelda Vilijams, ćerka čuvenog glumca i komičara Robina Vilijamsa, zamolila je ljude da prestanu da joj šalju snimke napravljene veštačkom inteligencijom na kojima je njen otac. Američki glumac je preminuo 2014. godine. „Prestanite da verujete da želim to… »
Južne vesti pre 4 dana
Getty Images Robin i Zelda Vilijams u Los Anđelesu 2011. godine Zelda Vilijams, ćerka čuvenog glumca i komičara Robina Vilijamsa, zamolila je ljude da prestanu da joj šalju snimke napravljene veštačkom inteligencijom na kojima je njen otac. Američki… »
Ćerka Robina Vilijamsa očajna zbog AI snimaka pokojnog oca: "Prestanite da mu radite ovo"
Telegraf pre 4 dana
Oštra poruka AI kreatorima. Zelda Vilijams, ćerka legendarnog komičara i glumca Robina Vilijamsa, javno je zamolila ljude da prestanu da joj šalju AI-generisane snimke svog pokojnog oca. Kako je poručila, takvi sadržaji nisu nešto što bi on želeo i… »
Ćerka Robina Vilijamsa moli ljude da prestanu da joj šalju AI snimke njenog oca
Radio 021 pre 4 dana
Zelda Vilijams, ćerka američkog glumca Robina Vilijamsa, zamolila je ljude da prestanu da joj šalju video snimke njenog preminulog oca, koje je generisala veštačka inteligencija (AI). "Molim vas, samo prestanite da mi šaljete veštačke video snimke tate… »
Vesti dana »

Kina saopštila da ne želi carinski rat sa SAD, ali ga se i ne plaši
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 66 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i teoretske šanse za Mundijal u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 2 satajoš 139 povezanih

Vučić se oglasio na Instagramu nakon objavljivanja rezultata lokalnih izbora na KiM
Telegraf pre 22 minutajoš 16 povezanih

Prosvetni radnici poručili iz Čačka: U Srbiji se progone oni koji ne žele da pognu glavu
Morava info pre 1 satjoš 17 povezanih