Povezane vesti
Dečija nedelja u Kragujevcu svečano otvorena
Pressek pre 1 sat
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, u Kragujevcu je svečano obeležen početak Dečije nedelje. Ove godine Dečija nedelja biće obeležana brojnom programima i radionicama za najmlađe Kragujevćane… »
Počela Dečija nedelja u Kragujevcu: Grad izdvaja 2 milijarde dinara za podršku deci i porodici
Serbian News Media pre 2 sata
U Kragujevcu je danas svečano otvorena Dečija nedelja pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“. Manifestaciju je u Skupštini grada, u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i dece iz obe… »
Svečano otvorena Dečija nedelja u Kragujevcu
InfoKG pre 4 sati
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, u Kragujevcu je svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe Dabić… »
Vesti dana »

U NIS još nije stiglo obaveštenje o eventualnom novom odlaganju sankcija; Janaf tvrdi: Nije moguće predvideti trajanje restrikcije
Dnevnik pre 7 minutajoš 38 povezanih

Sednica Skupštine: Poslanici o legalizaciji, rušenju Generalštaba, "običnim ljudima i bogatašima"
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih

Srbi iz Australije došli da se provozaju brzom prugom: Oduševljeni smo! (video)
Alo pre 13 minutajoš 28 povezanih

Preminuo Zdravko Šotra koji je jug Srbije pretvorio u kulturni fenomen
Južne vesti pre 27 minutajoš 70 povezanih