Povezane vesti
Dečija nedelja u Kragujevcu svečano otvorena
Pressek 08.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, u Kragujevcu je svečano obeležen početak Dečije nedelje. Ove godine Dečija nedelja biće obeležana brojnom programima i radionicama za najmlađe Kragujevćane… »
Počela Dečija nedelja u Kragujevcu: Grad izdvaja 2 milijarde dinara za podršku deci i porodici
Serbian News Media 08.10.2025
U Kragujevcu je danas svečano otvorena Dečija nedelja pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram“. Manifestaciju je u Skupštini grada, u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i dece iz obe… »
Svečano otvorena Dečija nedelja u Kragujevcu
InfoKG 08.10.2025
Pod sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram - i u bolji svet pretvaram“, u Kragujevcu je svečano obeležen početak Dečije nedelje, koju je u prisustvu predstavnika grada i mališana iz obe predškolske ustanove, otvorio Đorđe Dabić… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 1 satjoš 31 povezana
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 57 minutajoš 36 povezanih
Jaćimović ne odustaje od štrajka glađu u Novom Sadu: „Odavde nas ne mogu skloniti“
Serbian News Media pre 3 satajoš 43 povezane
Vučić: Prihvatamo svaki zahtev OFAC-a za NIS, Rusi već razgovaraju o promeni vlasništva
Nedeljnik pre 1 satjoš 53 povezane
„Lepo je igrati protiv saigrača iz reprezentacije“: Avramović se vratio u velikom stilu, pa pohvalio Zvezdu!
Hot sport pre 1 satjoš 86 povezanih