Povezane vesti
Cvejić: Nema prilike da se u parlamentu priča o životnim temama za građane
Nova 08.10.2025
Potpredsednik Srbija centra (SRCE) Slobodan Cvejić ocenio je danas da nema prilike da se u parlamentu priča o nekim od životnih tema za građane. Naveo je da je osnovna funkcija Zakona o legalizaciji da pod plaštom rešavanja nekakvog socijalnog problema… »
Cvejić (SRCE): Zašto vlast nije završila legalizaciju koju je počela prethodnim Zakonom?
Glas Šumadije 08.10.2025
Potpredsednik Srbija centra (SRCE) i narodni poslanik prof. dr Slobodan Cvejić izjavio je na TV Nova S da se teško u javni diskurs mogu ubaciti neke od životnih tema za građane kad nema prilike da se o tome priča u parlamentu. Narod zanima problem… »
Legalizacija po novom Zakonu: Cvejić (SRCE) sumnja da vlast “rešava problem biznismena i skuplja novac”
Serbian News Media 08.10.2025
Prof. dr Slobodan Cvejić, potpredsednik Pokreta Srbija centar (SRCE) i narodni poslanik, izjavio je za TV Nova S da novi zakon o legalizaciji otvara sumnje da se pod plaštom socijalnog rešavanja problema rešavaju interesi velikih investitora i da se… »
Vesti dana »
'Rusi pristali da prodaju njihov deo u NIS-u': Ministarka energetike
BBC News pre 3 minutajoš 33 povezane
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 58 minutajoš 14 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 1 satjoš 23 povezane