Povezane vesti
"Ne bih otišla ni da me je pozvao": Prvo oglašavanje bivše žene Darka Lazića, otkrila zašto nije bila na proslavi
Mondo pre 2 sata
Darko i Katarina Lazić nedavno su napravili proslavu prvog rođendana ćerkici Srni, na koju je došao veliki broj prijatelja, pevača i pripadnika sedme sile. Osoba koja nije bila na proslavi je bivša verenica Darka Lazića Marina Gagić, s kojom ima sina… »
"Nisam bila pozvana, ali ne bih ni išla": Marina ogorčena na Lazića zbog slavlja: "Nemam potrebu da..."
Telegraf pre 2 sata
Pevač Darko Lazić proslavio je prvi rođendan ćerki Srni, a na tu proslavu nije pozvao svoju bivšu verenicu Marinu Gagić. Darko i Katarina Lazić napravili su gala proslavu za kolege, prijatelje i porodicu kako bi svi zajedno uživali na proslavi 1… »
"Ne treba mi prisnost koja nije iskrena" Oglasila se Marina Gagić i otkrila zašto nije bila na slavlju kod Darka Lazića: S…
Kurir pre 3 sata
Darko Lazić nedavno je proslavio 1. rođendan ćerki Srni, a kad god Lazić pravi neko slavlje uvek se postavlja pitanje koja bivša žena će mu doći na slavlje. Narvno, tu uvek bude Ana Sević, a gotovo da nijednom do sada nismo imali prilike da sretnemo i… »
"Ne bih došla ni da me je pozvao": Bivša verenica Darka Lazića ogorčena na pevača nakon proslave: "Ne treba mi prisnost koja…
Blic pre 4 sati
Pevač Darko Lazić proslavio je prvi rođendan ćerki Srni, a na tu proslavu nije pozvao svoju bivšu verenicu Marinu Gagić. Darko i Katarina Lazić napravili su gala proslavu za kolege, prijatelje i porodicu kako bi svi zajedno uživali na proslavi 1… »
Vesti dana »

Kozma (ZLF) na Skupštini: Vlast ne odustaje da koristi objekte dve godine bez upotrebne dozvole
Beta pre 46 minutajoš 41 povezana

"Večeras je tvoja stolica tu" Restoran koji je Halid posećivao odao mu je posebnu počast (foto)
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih