Povezane vesti
Poslao Sinera kući, pa ispao od 204. na svetu: „Izabrao sam loš sport, završio sam sa ovim…“
Nova pre 3 sata
Talon Grikspor, holandski teniser, poražen je u osmini finala Mastersa u Šangaju i taj neuspeh mu je veoma teško pao. Holanđanin, inače 31. teniser sveta, u trećem kolu poslao je Janika Sinera kući, pošto je Italijan bio primoran da preda meča tokom… »
„Završio sam sa ovim sportom“: Teniser razočaran posle eliminacije u Šangaju
Danas pre 4 sati
Holandski teniser Talon Grikspor je iznenađujuće ispao u osmini finala mastersa u Šangaju. Grikspor je u šesnaestini finala eliminisao Italijana Janika Sinera, koji mu je tokom odlučujućeg seta predao me, ali je već u narednom kolu poražen od 204. igrača… »
Izbacio Sinera, pa izgubio od 204. na svetu: "Završio sam sa ovim sportom" VIDEO
B92 pre 6 sati
Holandski teniser Talon Grikspor bio je razočaran nakon neočekivanog poraza od Valentina Vašeroa. Grikspor je u 1/16 finala eliminisao Janika Sinera, koji mu je tokom odlučujućeg seta predao meč, da bi onda usledio poraz u osmini finala. Vodio je protiv… »
Vesti dana »

Kozma (ZLF) na Skupštini: Vlast ne odustaje da koristi objekte dve godine bez upotrebne dozvole
Beta pre 1 satjoš 42 povezane

Šta će biti sa cenom goriva? Atanacković o scenariju koji čeka Srbiju ako NIS-u budu uvedene sankcije
Mondo pre 22 minutajoš 47 povezanih

"Večeras je tvoja stolica tu" Restoran koji je Halid posećivao odao mu je posebnu počast (foto)
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

Šotra je pred smrt zamolio samo za ovo Poslednja želja biće ispunjena; Lordan Zafranović obećao da će to učiniti evo o čemu je reč
Dnevnik pre 1 satjoš 74 povezane