Povezane vesti
Tihomir Stanić: Prihvatio bih poziv da budem kandidat na studentskoj listi
Novi magazin 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. "Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Pravda 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. "Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
N1 Info 08.10.2025
Nedeljnik 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. „Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Serbian News Media 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. “Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Tihomir Stanić odgovorio da li bi prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi
Danas 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima.“Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Vesti dana »
Pao sportski avion kod Subotice: Jedan muškarac poginuo, drugi prevezen u bolnicu
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Studenti Medicinskog uputili apel Dijani Hrki: Molimo Vas da sačuvate zdravlje
N1 Info pre 8 minutajoš 60 povezanih
Fiskalni savet: Najvažnije očuvanje stabilnosti, strategija odgovorila tom zadatku
RTV pre 8 satijoš 19 povezanih
Srbija dodelila tri licence za mobilnu 5G mrežu: Telekomu Srbija, Yettelu i A1
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 28 povezanih