Povezane vesti
Tihomir Stanić: Prihvatio bih poziv da budem kandidat na studentskoj listi
Novi magazin 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. "Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Pravda 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. "Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
N1 Info 08.10.2025
Nedeljnik 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. „Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Serbian News Media 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. “Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Tihomir Stanić odgovorio da li bi prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi
Danas 08.10.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima.“Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Vesti dana »
Jokić ušao u istoriju NBA lige zbog onoga što je uradio u poslednja 24 sata
Telegraf pre 8 minutajoš 24 povezane
U Srbiji danas sunčano, u nekim krajevima sa maglom
Glas Zapadne Srbije pre 23 minutajoš 7 povezanih
Ministarka energetike i ministar pravde Ukrajine podneli ostavke oko afere Energoatom
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih