Povezane vesti
Tihomir Stanić: Prihvatio bih poziv da budem kandidat na studentskoj listi
Novi magazin pre 1 sat
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. "Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Pravda pre 2 sata
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. "Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
N1 Info pre 4 sati
Nedeljnik pre 4 sati
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. „Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Serbian News Media pre 3 sata
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima. “Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Tihomir Stanić odgovorio da li bi prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi
Danas pre 4 sati
Glumac Tihomir Stanić izjavio je da bi u slučaju da dobije poziv studenata u blokadi, prihvatio da bude kandidat na studentskoj listi na budućim izborima.“Naravno, ako bi oni to od mene tražili, onda je normalno da prihvatim. Ako ih podržavam, to znači… »
Vesti dana »

Kozma (ZLF) na Skupštini: Vlast ne odustaje da koristi objekte dve godine bez upotrebne dozvole
Radio sto plus pre 57 minutajoš 42 povezane

Janaf dobio produženje licence do 15. oktobra - Dozvola stiže i za NIS?
Ekapija pre 6 minutajoš 47 povezanih

Halid Bešlić godinama finansirao obroke u narodnoj kuhinji: „Nije želeo da se zna“
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Šotra je pred smrt zamolio samo za ovo Poslednja želja biće ispunjena; Lordan Zafranović obećao da će to učiniti evo o čemu je reč
Dnevnik pre 1 satjoš 74 povezane

Putnički vozovi brzom prugom Beograd - Subotica prevezli prve putnike, promo period do 12. oktobra
RTV pre 27 minutajoš 33 povezane