Povezane vesti

Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u Red Bull Tetris blokove

Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u Red Bull Tetris blokove

BizLife pre 3 sata
Nakon što je osvojio svet u 3×3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! „Navikao sam na protivnike na… »
Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u tetris blokove

Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u tetris blokove

Nova pre 4 sati
Nakon što je osvojio svet u 3x3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! „Navikao sam na protivnike na… »
Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u Red Bull Tetris® blokove

Nedeljnik pre 5 sati
Nakon što je osvojio svet u 3×3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! „Navikao sam na protivnike na… »

Telegraf pre 5 sati
Nakon što je osvojio svet u 3x3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! -Navikao sam na protivnike na… »

Vesti dana »