Povezane vesti
Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u Red Bull Tetris blokove
BizLife 08.10.2025
Nakon što je osvojio svet u 3×3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! „Navikao sam na protivnike na… »
Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u tetris blokove
Nova 08.10.2025
Nakon što je osvojio svet u 3x3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! „Navikao sam na protivnike na… »
Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u Red Bull Tetris® blokove
Nedeljnik 08.10.2025
Nakon što je osvojio svet u 3×3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! „Navikao sam na protivnike na… »
Dušan Bulut menja teren: Iz basket sveta u Red Bull Tetris® blokove
Telegraf 08.10.2025
Nakon što je osvojio svet u 3x3 basketu, Dušan Bulut odlučio je da promeni teren i to u potpuno novom smeru. Ovog puta, legendarni basketaš zaigrao je Red Bull Tetris®, globalni turnir koji je konačno stigao i u Srbiju! -Navikao sam na protivnike na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 26 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 47 povezanih
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 47 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju u Novgorodskoj oblasti i reakcije na incident
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih