Povezane vesti
Dečja nedelja:Mališani od gradonačelnika tražili dino-park i menzu za školu
Stav.life 08.10.2025
U sedištu Skupštine grada Leskovca danas je organizovan prijem za mališane povodom Dečje nedelje, a oni su od gradonačelnika zatražili dino-park i menzu za školu „Svetozar Marković“. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da su jako strogi… »
"Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram"
RTV 08.10.2025
NOVI SAD - Pod sloganom "Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i u bolji svet pretvaram", učenici osnovne škole "Jovan Dučić", uz dobrovoljno vatrogasno društvo "Petrovaradin", organizovali su humanitarni događaj. U duhu zajedništva i… »
Deca posetila kabinet gradonačelnika
Jug press 08.10.2025
LESKOVAC Tradicionalno u okviru Dečje nedelje kabinet gradonačelnika Leskovca posetila su deca predškolskog uzrasta, kao i učenici osnovnih i srednjih škola. Oni su se, pod ovogodišnjim sloganom „Imam pravo da se igram, da se smejem, maštam, stvaram – i… »
Mališani pitali gradonačelnika da li će moći da vide dinosauruse u Leskovcu i kada će imati menzu u školi
Jugmedia 08.10.2025
Povodom obeležavanja Dečije nedelje, danas je tradicionalno upriličen prijem mališana iz svih privatnih vrtića u sedištu grada Leskovca. Deca su najpre videla salu Skupštine, gde sede odbornici, zatim su obišli Svečanu salu gde se sklapa brak i upoznali… »
Leskovački mališani tražili dino-park i menzu od gradonačelnika, a evo šta su mu poklonili
Rešetka 08.10.2025
U sedištu Skupštine grada Leskovca danas je organizovan tradicionalni prijem za decu povodom Dečje nedelje, tokom kojeg su najmlađi Leskovčani imali priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem i iznesu svoje želje i predloge za lepši… »
Vesti dana »
Rusija kaže da može da preuzme obogaćeni uranijum iz Irana, hoće li se to dogoditi?
Danas pre 17 minutajoš 38 povezanih
"Možete slobodno da me povučete za taj generalštab" Burna rasprava ministra Selakovića i opozicije u Skupštini Srbije (video)
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Vučić sa predstavnicima konzorcijuma Bechtel–Enka o napretku radova na Moravskom koridoru
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana
Vučić razgovarao sa Peterom Mađarom, uputio mu poziv da poseti Srbiju
Insajder pre 26 minutajoš 15 povezanih