Povezane vesti
Skandal Šako dan pred snimanje ispalio kolegu za duet, pevač sve priznao: "Javio da je bolestan, bio na plaži"
Telegraf 08.10.2025
Emir Brunčević pomerio izlazak pesme zbog smrti Halida Bešlića. Sinoć, 7. oktobra, Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji ugostio pevača Emira Brunčevića, kojeg u čitavom regionu zovu "kralj bakšiša". U jednom momentu Ognjen mu je rekao da je čuo da je Emir… »
Šako Polumenta se nije pojavio na snimanju spota sa ovim pevačem: „Izmislio da je bolestan, a bio na plaži“
Nova 08.10.2025
Pevač Emir Brunčević otkrio je zbog čega Šako Polumenta nije snimio duet sa njim. Emir Brunčević je gostovao u „Amidži šou“ i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do problema. „Trebalo je da imamo duet… »
"Kao žena je, bog mi je sklonio idiota iz života" Šako odgovorio kolegi na optužbe: "Nije mi se svidelo njegovo zavijanje"
Alo 08.10.2025
Sinoć ga je u emisiji prozvao mlađi kolega, a sada je detaljno objasnio zbog čega je nastao problem. Emir Brunčević u emisiji "Amidži šou" tvrdio je da ga je stariji kolega Šako Polumenta ispalio na dan kada je trebalo da snime spot za duetsku pesmu. Tom… »
Bezobrazluk! Šako Polumenta ispalio kolegu dan pred snimanja spota: Rekao mi je da je bolestan, a snimke s plaže slao…
Kurir 08.10.2025
Šako Polumenta ispalio je mlađeg kolegu dan pre nego što su trebali da snime spot za pesmu koja je trebala da bude duet. Emir Brunčević u emisiji "Amidži šou" otkrio je da ga je stariji kolega ispalio na bezobrazan način Emir je organizovao ekipu koja je… »
Skandal na estradi: Šako Polumenta se nije pojavio na snimanju spota sa ovim pevačem: "Izmislio da je bolestan, a bio na plaži"…
Blic 08.10.2025
Pevač Emir Brunčević otkrio je zbog čega Šako Polumenta nije snimio duet sa njim. Naime, Emir Brunčević je gostovao u "Amidži šou" i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do problema. - Trebalo je da imamo… »
Pevač ogorčen na Šaka Polumentu Uhvatio ga u laži, ovo mu ne oprašta: "Lagao je da je bolestan"
Alo 08.10.2025
Tvrdi da ga je uhvatio u laži. Pevač Emir Brunčević gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića u kojoj je otkrio zbog čega se razočarao u kolegu Šaka Polumentu. Kako je istakao, sa Šakom više nije u kontaktu jer je prekršio dogovor koji su imali za jedno… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane