Povezane vesti

Skandal Šako dan pred snimanje ispalio kolegu za duet, pevač sve priznao: "Javio da je bolestan, bio na plaži"

Skandal Šako dan pred snimanje ispalio kolegu za duet, pevač sve priznao: "Javio da je bolestan, bio na plaži"

Telegraf pre 1 dan
Emir Brunčević pomerio izlazak pesme zbog smrti Halida Bešlića. Sinoć, 7. oktobra, Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji ugostio pevača Emira Brunčevića, kojeg u čitavom regionu zovu "kralj bakšiša". U jednom momentu Ognjen mu je rekao da je čuo da je Emir… »
Šako Polumenta se nije pojavio na snimanju spota sa ovim pevačem: „Izmislio da je bolestan, a bio na plaži“

Šako Polumenta se nije pojavio na snimanju spota sa ovim pevačem: „Izmislio da je bolestan, a bio na plaži“

Nova pre 9 sati
Pevač Emir Brunčević otkrio je zbog čega Šako Polumenta nije snimio duet sa njim. Emir Brunčević je gostovao u „Amidži šou“ i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do problema. „Trebalo je da imamo duet… »
"Kao žena je, bog mi je sklonio idiota iz života" Šako odgovorio kolegi na optužbe: "Nije mi se svidelo njegovo zavijanje"

"Kao žena je, bog mi je sklonio idiota iz života" Šako odgovorio kolegi na optužbe: "Nije mi se svidelo njegovo zavijanje"

Alo pre 10 sati
Sinoć ga je u emisiji prozvao mlađi kolega, a sada je detaljno objasnio zbog čega je nastao problem. Emir Brunčević u emisiji "Amidži šou" tvrdio je da ga je stariji kolega Šako Polumenta ispalio na dan kada je trebalo da snime spot za duetsku pesmu. Tom… »
Bezobrazluk! Šako Polumenta ispalio kolegu dan pred snimanja spota: Rekao mi je da je bolestan, a snimke s plaže slao…

Bezobrazluk! Šako Polumenta ispalio kolegu dan pred snimanja spota: Rekao mi je da je bolestan, a snimke s plaže slao…

Kurir pre 11 sati
Šako Polumenta ispalio je mlađeg kolegu dan pre nego što su trebali da snime spot za pesmu koja je trebala da bude duet. Emir Brunčević u emisiji "Amidži šou" otkrio je da ga je stariji kolega ispalio na bezobrazan način Emir je organizovao ekipu koja je… »
Skandal na estradi: Šako Polumenta se nije pojavio na snimanju spota sa ovim pevačem: "Izmislio da je bolestan, a bio na plaži"…

Skandal na estradi: Šako Polumenta se nije pojavio na snimanju spota sa ovim pevačem: "Izmislio da je bolestan, a bio na plaži"…

Blic pre 11 sati
Pevač Emir Brunčević otkrio je zbog čega Šako Polumenta nije snimio duet sa njim. Naime, Emir Brunčević je gostovao u "Amidži šou" i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do problema. - Trebalo je da imamo… »
Pevač ogorčen na Šaka Polumentu Uhvatio ga u laži, ovo mu ne oprašta: "Lagao je da je bolestan"

Pevač ogorčen na Šaka Polumentu Uhvatio ga u laži, ovo mu ne oprašta: "Lagao je da je bolestan"

Alo pre 13 sati
Tvrdi da ga je uhvatio u laži. Pevač Emir Brunčević gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića u kojoj je otkrio zbog čega se razočarao u kolegu Šaka Polumentu. Kako je istakao, sa Šakom više nije u kontaktu jer je prekršio dogovor koji su imali za jedno… »

Vesti dana »