Povezane vesti

Novosađanka oglasom rasplakala Srbiju: Jelena prinuđena da bira između života i krova nad glavom

Novosađanka oglasom rasplakala Srbiju: Jelena prinuđena da bira između života i krova nad glavom

Mondo pre 12 sati
U javnosti je odjeknuo oglas Novosađanke Jelene Dobromirov u kojem ona prodaje stan da bi sebi produžila život. Novac joj je potreban za transplantaciju bubrega u inostranstvu. "Prodajemo porodični stan zbog transplantacije bubrega." To je deo teksta… »
"Prodajemo porodični stan zbog transplantacije bubrega" Novosađanka "daje" nekretninu za život! Za svoj stan emotivno vezana

"Prodajemo porodični stan zbog transplantacije bubrega" Novosađanka "daje" nekretninu za život! Za svoj stan emotivno vezana

Dnevnik pre 12 sati
Hrabra Novosađanka ne odustaje od borbe za život. U javnosti je odjeknuo oglas Novosađanke Jelene Dobromirov u kojem ona prodaje stan da bi sebi produžila život. Novac joj je potreban za transplantaciju bubrega u inostranstvu. Prodajemo porodični stan… »
"Govorili mi treba da me bude sramota": Jelena prodaje stan da skupi novac za transplantaciju bubrega, ljudi zvali da pomognu…

"Govorili mi treba da me bude sramota": Jelena prodaje stan da skupi novac za transplantaciju bubrega, ljudi zvali da pomognu…

Blic pre 1 dan
"Prodaješ kutiju šibica, sram te bilo" - bio je samo jedan od neprijatnih komentara koje je Novosađanka Jelena Dobromirov dobila nakon što je oglasila prodaju porodičnog stana kako bi skupila novac za transplantaciju bubrega u Belorusiji. Ova, ali i niz… »

Vesti dana »