Повезане вести

Новосађанка огласом расплакала Србију: Јелена принуђена да бира између живота и крова над главом

Новосађанка огласом расплакала Србију: Јелена принуђена да бира између живота и крова над главом

Мондо 08.10.2025
У јавности је одјекнуо оглас Новосађанке Јелене Добромиров у којем она продаје стан да би себи продужила живот. Новац јој је потребан за трансплантацију бубрега у иностранству. "Продајемо породични стан због трансплантације… »
"Продајемо породични стан због трансплантације бубрега" Новосађанка "даје" некретнину за живот! За свој стан емотивно везана

"Продајемо породични стан због трансплантације бубрега" Новосађанка "даје" некретнину за живот! За свој стан емотивно везана

Дневник 08.10.2025
Храбра Новосађанка не одустаје од борбе за живот. У јавности је одјекнуо оглас Новосађанке Јелене Добромиров у којем она продаје стан да би себи продужила живот. Новац јој је потребан за трансплантацију бубрега у иностранству… »
"Говорили ми треба да ме буде срамота": Јелена продаје стан да скупи новац за трансплантацију бубрега, људи звали да помогну…

"Говорили ми треба да ме буде срамота": Јелена продаје стан да скупи новац за трансплантацију бубрега, људи звали да помогну…

Блиц 07.10.2025
"Продајеш кутију шибица, срам те било" - био је само један од непријатних коментара које је Новосађанка Јелена Добромиров добила након што је огласила продају породичног стана како би скупила новац за трансплантацију бубрега у… »

Вести дана »