Povezane vesti
Novosađanka oglasom rasplakala Srbiju: Jelena prinuđena da bira između života i krova nad glavom
Mondo pre 12 sati
U javnosti je odjeknuo oglas Novosađanke Jelene Dobromirov u kojem ona prodaje stan da bi sebi produžila život. Novac joj je potreban za transplantaciju bubrega u inostranstvu. "Prodajemo porodični stan zbog transplantacije bubrega." To je deo teksta… »
"Prodajemo porodični stan zbog transplantacije bubrega" Novosađanka "daje" nekretninu za život! Za svoj stan emotivno vezana
Dnevnik pre 12 sati
Hrabra Novosađanka ne odustaje od borbe za život. U javnosti je odjeknuo oglas Novosađanke Jelene Dobromirov u kojem ona prodaje stan da bi sebi produžila život. Novac joj je potreban za transplantaciju bubrega u inostranstvu. Prodajemo porodični stan… »
"Govorili mi treba da me bude sramota": Jelena prodaje stan da skupi novac za transplantaciju bubrega, ljudi zvali da pomognu…
Blic pre 1 dan
"Prodaješ kutiju šibica, sram te bilo" - bio je samo jedan od neprijatnih komentara koje je Novosađanka Jelena Dobromirov dobila nakon što je oglasila prodaju porodičnog stana kako bi skupila novac za transplantaciju bubrega u Belorusiji. Ova, ali i niz… »
Vesti dana »

Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Beta pre 35 minutajoš 5 povezanih

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu, evakuisane i dve bebe!
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana