Повезане вести
„Тражили сте ванредне изборе и добили сте их, а о датуму ћете бити обавештени на време“: Расправа посланика власти и опозиције…
Нова 08.10.2025
Тражили сте ванредне изборе и добили сте их, а о датуму ћете бити обавештени на време, рекао је данас шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) Миленко Јованов у Скупштини Србије, на шта му је посланица Народног покрета… »
Пајић (ПСГ): Власт легализацијом наставља уништавање институција заштите културног наслеђа
Бета 08.10.2025
Посланик Покрета слободних грађана (ПСГ) Владимир Пајић оценио је данас у Скупштини Србије да се предложеним изменама Закона о планирању и изградњи и Закона о посебним условима за евидентирање и упис права на непокретностима… »
Пајић (ПСГ): Власт легализацијом наставља уништавање институција заштите културног наслеђа
Радио сто плус 08.10.2025
“Ви те институције желите да обришете, то радите систематски читаву деценију, а овим изменама ту своју намеру подебљавате, а ту пре свега мислим на Републички завод за заштиту споменика, али и локални заводи. Помислила је Ана… »
Јованов у Скупштини: Поносно ћу стати иза предлога да се уклони зграда Генералштаба
Еуроневс 08.10.2025
Народни посланик и шеф посланичке групе Српске напредне странке у Скупштини Србије Миленко Јованов поручио је данас, у реплици посланику ПСГ, да ће поносно стати иза предлога да се уклони Генералштаб и на том месту изгради нова… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана