Povezane vesti
Zbog ljubavi sve napustila i otišla u Nemačku: Danijela promenila život iz korena: "Nije bilo lako, ali zbog muža sam sve…
Blic 08.10.2025
Pevačica Danijela Ritan proslavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a zbog ljubavi je napustila rodnu Banja Luku i otišla u Nemačku. Danijela je sada otkrila kako njen život u inostranstvu izgleda i sa kakvim se izazovima susrela. - Svoju Banja… »
Zvezda Granda napustila domovinu zbog ljubavi: „Osećala sam se kao da započinjem novi život“
Nova 08.10.2025
Nekadašnja zvezda Granda Danijela Ritan otvorila je dušu i otkrila koliko joj je bilo teško da napusti domovinu i krene u potpuno novi život u inostranstvu – i to zbog ljubavi. „Svoju Banja Luku sam napustila pre tri godine i naravno da mi nije bilo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih
Građani popunjavali studentske listiće gde su stigli, penzioneri oduševili: Poznato kada će biti saopšteno koliko je prikupljeno potpisa za izbore
Nova pre 2 satajoš 47 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 20 povezanih
Rusija tvrdi da je Ukrajina napala Putinovu rezidenciju: Vazdušna odbrana uništila 91 dron
N1 Info pre 31 minutajoš 30 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih