Povezane vesti
EU nam je potrebna, svet se menja brzo i dramatično
Politika 08.10.2025
Obraćajući se u Strazburu, Nilsen je postao prvi lider Grenlanda koji se obratio evropskim poslanicima. Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen izjavio je danas pred poslanicima Evropskog parlamenta da želi produbljivanje saradnje sa Evropskom unijom, u… »
Premijer Grenlanda: EU nam je potrebna, svet se menja brzo i dramatično
NIN 08.10.2025
Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen izjavio je danas pred poslanicima Evropskog parlamenta da želi produbljivanje saradnje sa Evropskom unijom, u svetlu pretnji predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa o mogućem anektiranju tog ostrva… »
Vapaj premijera Grenlanda odjeknuo! Potrebni ste nam, a i mi smo vama
Alo 08.10.2025
Svet se menja, i to brzo. Grenlandu je potrebna Evropska unija, a i Evropskoj uniji je potreban Grenland, poručio je premijer. Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen izjavio danas pred poslanicima Evropskog parlamenta da želi produbljivanje saradnje sa… »
Premijer Grenlanda "zavapio": Potrebni ste nam, a i mi vama
B92 08.10.2025
Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen izjavio danas pred poslanicima Evropskog parlamenta da želi produbljivanje saradnje sa Evropskom unijom, u svetlu pretnji predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa o mogućem anektiranju tog ostrva. Obraćajući… »
Premijer Grenlanda: EU nam je potrebna, svet se menja brzo i dramatično
Euronews 08.10.2025
Premijer Grenlanda Jens-Frederik Nilsen izjavio je danas pred poslanicima Evropskog parlamenta da želi produbljivanje saradnje sa Evropskom unijom, u svetlu pretnji predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa o mogućem anektiranju tog ostrva… »
Vesti dana »
'Udarac ispod pojasa' ili zakonski potez: Izbor krnjeg Saveta REM-a u Srbiji
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 33 povezane
Rio Tinto obustavlja projekat litijuma Jadar, ostaje u Srbiji i planira sveobuhvatnu procenu troškova
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 52 povezane
Milomir Jaćimović pozvao na blokadu autobuske stanice od 16 sati, zborovi se pridružuju
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 5 povezanih