Повезане вести

ЕУ нам је потребна, свет се мења брзо и драматично

ЕУ нам је потребна, свет се мења брзо и драматично

Политика 08.10.2025
Обраћајући се у Стразбуру, Нилсен је постао први лидер Гренланда који се обратио европским посланицима. Премијер Гренланда Јенс-Фредерик Нилсен изјавио је данас пред посланицима Европског парламента да жели продубљивање… »
Премијер Гренланда: ЕУ нам је потребна, свет се мења брзо и драматично

НИН 08.10.2025
Премијер Гренланда Јенс-Фредерик Нилсен изјавио је данас пред посланицима Европског парламента да жели продубљивање сарадње са Европском унијом, у светлу претњи председника Сједињених Држава Доналда Трампа о могућем… »
Премијер Гренланда "завапио": Потребни сте нам, а и ми вама

Премијер Гренланда "завапио": Потребни сте нам, а и ми вама

Б92 08.10.2025
Премијер Гренланда Јенс-Фредерик Нилсен изјавио данас пред посланицима Европског парламента да жели продубљивање сарадње са Европском унијом, у светлу претњи председника Сједињених Држава Доналда Трампа о могућем анектирању… »
Вапај премијера Гренланда одјекнуо! Потребни сте нам, а и ми смо вама

Вапај премијера Гренланда одјекнуо! Потребни сте нам, а и ми смо вама

Ало 08.10.2025
Свет се мења, и то брзо. Гренланду је потребна Европска унија, а и Европској унији је потребан Гренланд, поручио је премијер. Премијер Гренланда Јенс-Фредерик Нилсен изјавио данас пред посланицима Европског парламента да жели… »

Еуроневс 08.10.2025
Премијер Гренланда Јенс-Фредерик Нилсен изјавио је данас пред посланицима Европског парламента да жели продубљивање сарадње са Европском унијом, у светлу претњи председника Сједињених Држава Доналда Трампа о могућем… »

Вести дана »