Povezane vesti
Domaći Melanija i Tramp, pevačica Zorana prokomentarisala brak sa Stevom: Udala sam se za dedu…
Svet & Skandal pre 2 sata
Pevačica Zorana Simeunović (31) i kompozitor Steva Simeunović (61), poznat po hitovima koji su obeležili generacije, već neko vreme intrigiraju javnost. Njihova veza izazvala je veliku pažnju ne samo zbog razlike u godinama, već i zato što je njihova… »
Pevačica se udala za 30 godina starijeg dok je još bio u braku Sad ni ne žive zajedno, sve priznala: Imali smo fejk svadbu
Kurir pre 3 sata
Pevačica Zorana Simeunović (31) udala se za 30 godina starijeg partnera, kompozitora Stevu Simeunovića, a nedavno su dobili i ćerkicu. Zorana i Steva su napravili svadbu dok je kompozitor bio zvanično u braku sa sada bivšom suprugom. - Kada smo se Steva… »
"Udala sam se za dedu": Pevačica napravila svadbu sa 30 godina starijim muškarcem dok je on još bio u braku
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Zorana Simeunović (31) stupila je u brak sa kompozitorom Stevom Simeunovićem, koji je od nje stariji tačno tri decenije, a kome je kasnije rodila i ćerkicu. Zorana Simeunović i Steva su 2020. godine pravili gala svadvu, i to samo 15 dana nakon… »
Pevačica (31) u braku sa 30 godina starijim, imaju ćerku, a ona sada priznala: "Ne živimo zajedno, imali smo fejk svadbu"
Blic pre 5 sati
Pevačica Zorana Simeunović (31) u braku je sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim ima ćerkicu. Inače, Zorana i Steva su napravili svadbu dok je kompozitor bio zvanično u braku sa sada bivšom suprugom. - Kada smo se Steva i ja… »
Vesti dana »

"Od vas čujem da je to gej afera, a ja to podržavam": Rasprava poslanika u Skupštini Srbije, pominjali se i "čisti demoni" (video)
Blic pre 2 satajoš 56 povezanih

"Srbija između čekića i nakovnja": Radojka Nikolić za Euronews o američkim sankcijama NIS-u
Euronews pre 42 minutajoš 54 povezane

„Za to treba imati snage, a moja polako ističe“: Zdravko Šotra je pisao scenario za projekat o čuvenoj Srpkinji, ali nije doživeo da ostvari tu želju
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih

Ministri evropskih i arapskih država sutra u Parizu o Pojasu Gaze posle rata
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih