Povezane vesti

Šok u Berlinu

Šok u Berlinu

B92 pre 5 dana
Košarkaši berlinske Albe izgubili su od Šalona rezultatom 81:76 u 1. kolu FIBA Lige šampiona. Neverovatan rezultat iz nemačke prestonice – Alba, tim koji je godinama igrao Evroligu i koji je istakao kandidaturu za mesto u NBA Evropi je izgubio od Šalona… »
Tristan hvali Jokića: Napredovao sam uz njega

Tristan hvali Jokića: Napredovao sam uz njega

Sport klub pre 5 dana
Tristan Vukčević se posle ne baš uspešnog učešća sa reprezentacijom Srbije ovog leta na Evropskom prvenstvu vratio u Ameriku gde je razgovarao sa tamošnjim medijima. „Zreliji sam sada. Evropsko prvenstvo mi je mnogo pomoglo. Bilo je značajno što sam… »
Tristan otkrio boljku Srbije na Evrobasketu: "Igrali smo lošije kad Jokić izađe"

Tristan otkrio boljku Srbije na Evrobasketu: "Igrali smo lošije kad Jokić izađe"

Sportske.net pre 5 dana
Talentovani srpski košarkaš Tristan Vukčević priključio se pripremama Vašington Vizardsa za nadolazeći start NBA sezone, bogatiji za iskustvo igranja na Evrobasketu gde je uspeo da pronikne u filosofiju igre naše reprezentacije i koliko ona zavisi od… »
Vukčević o saradnji sa Jokićem: Kada god Nikola izađe sa terena igrali smo daleko lošije

Vukčević o saradnji sa Jokićem: Kada god Nikola izađe sa terena igrali smo daleko lošije

Večernje novosti pre 5 dana
SRPSKI košarkaš Tristan Vukčević bio je deo reprezentacije ovog leta. Član Vašington vizarda je otkrio koliko mu je značilo što je nastupio na Evropskom prvenstvu. FOTO: Profimedia Posebno se osvrnuo na rad sa Nikolom Jokićem. - Postao sam zreliji… »
Vukčević: "Kada bi Jokić izašao sa terena..."

Vukčević: "Kada bi Jokić izašao sa terena..."

B92 pre 5 dana
Tristan Vukčević je stigao na trening kamp Vizardsa, gde je razgovarao sa medijima pred početak NBA sezone. U redovima Vizardsa su uzbuđeni zbog napretka Tristana Vukčevića i potencijala srpskog reprezentativca kada je u pitanju nova sezona. On je upitan… »
Mora na operaciju zbog velikih bolova: Kabokla čeka duga pauza

Mora na operaciju zbog velikih bolova: Kabokla čeka duga pauza

Sport klub pre 6 dana
Nekadašnjeg centra Partizana već dugo muči hronična povreda leđa, koju će operacijom pokušati da sanira. Loše vesti za Hapoel - Izraelci će morati da se snađu bez brazilskog košarkaša. Momak fascinantnih fizičkih predispozicija propustio je sve mečeve u… »
Šok: Bivši centar Partizana mora na operaciju!

Šok: Bivši centar Partizana mora na operaciju!

Hot sport pre 6 dana
Veliki udarac za klub! Hapoel Tel Aviv suočio se sa velikim problemom već na startu nove sezone, pošto će brazilski košarkaš Bruno Kaboklo morati na operaciju leđa, što znači dužu pauzu i izostanak iz takmičarskog ritma. Kaboklo je propustio sve… »
"Bili smo loši kad Jokić nije igrao": Vukčević progovorio o Eurobasketu, zna gde je bio problem Srbije

"Bili smo loši kad Jokić nije igrao": Vukčević progovorio o Eurobasketu, zna gde je bio problem Srbije

Mondo pre 6 dana
Tristan Vukčević je ovog leta debitovao za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Rigi. "Orlovi" nisu opravdali očekivanja, ali bilo je važno videti da naš tim ima i mlade nade - Nikolu Jovića i Tristana Vukčevića. Istakao se bivši igrač… »
Veliki problem za Hapoel: Povredio se bivši igrač Partizana, čeka ga duga pauza

Veliki problem za Hapoel: Povredio se bivši igrač Partizana, čeka ga duga pauza

Večernje novosti pre 6 dana
HAPOEL Tel Aviv biće značajno oslabljen u nastavku sezone. Razlog je povreda centra Bruna Kabokla. Foto: Profimedia Kako javlja "Ynet", bivši košarkaš Partizana je pred meč 1. kola Evrolige protiv Barselone osetio bol u leđima. Brazilac je dobio… »
Svi su se pitali šta je sa Brunom Kaboklom: Stigle baš loše vesti iz Hapoela

Svi su se pitali šta je sa Brunom Kaboklom: Stigle baš loše vesti iz Hapoela

Mondo pre 6 dana
Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada član Hapoela iz Tel Aviva, Bruno Kaboklo odustvovaće van terena nekoliko meseci. On će biti podvrgnut operaciji leđa i čeka ga duža pauza. Ono što brine Dimitrisa Itudisa je povreda plejmejkera Jama Madara koji… »
Hapoel u problemu - zbog Bruna Kabokla

Hapoel u problemu - zbog Bruna Kabokla

B92 pre 6 dana
Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo će duži period biti van terena zbog problema sa povredom. Hapoel Tel Aviv je na početku sezone igrao bez brazilskog krilnog centra Bruna Kabokla, koji je povredio leđa. Očekivalo se da se bivši košarkaš Partizana uskoro… »
Loše vesti za Bruna Kabokla

Loše vesti za Bruna Kabokla

Telegraf pre 6 dana
Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo propustiće veliki deo sezone zbog povrede koju je nedavno doživeo. Centar Hapoel Tel Aviva ima problema sa leđima i zbog toga će biti podvrgnut operaciji. Prema poslednjim informacijama, nakon zahvata, Bruna Kabokla… »

Vesti dana »