Povezane vesti
Poznato vreme i mesto sahrane Zdravka Šotre: Evo kada će čuveni reditelj biti ispraćen na večni počinak
Telegraf pre 1 dan
Proslavljeni reditelj i scenarista, Zdravko Šotra , preminuo je noćas u 93. godini. Sahrana će biti održana u subotu, 11. oktobra, na Novom groblju u Beogradu, gde je istog dana predviđena i kremacija u 14 sati. Za sada nisu objavljeni zvanični detalji o… »
Otkriveni detalji sahrane Zdravka Šotre: Evo gde će slavni srpski reditelj biti ispraćen na večni počinak
Mondo pre 7 sati
Zdravko Šotra, poznati srpski reditelj i scenarista, preminuo je danas u 93. godini. Zdravko će biti sahranjen 11. oktobra tekuće godine na prestoničkom Novom groblju, dok je kremacija zakazana istog dana u 14 časova. Još uvek nije poznato kada će biti… »
Poznato vreme i mesto kremacije Zdravka Šotre: Evo kada će slavni scenarista biti sahranjen
Kurir pre 8 sati
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je noćas u 93. godini, a biće sahranjen u subotu 11. oktobra na Novom groblju u Beogradu. Kremacija je istog dana na Novom groblju u 14 sati, a za sada još uvek nema zvanično objavljenih detalja o… »
Poznato vreme i mesto kremacije Zdravka Šotre: Evo kako će biti organizovan ispraćaj čuvenog reditelja
B92 pre 8 sati
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je noćas u 93. godini, a biće sahranjen u subotu 11. oktobra na Novom groblju u Beogradu. Kremacija je istog dana na Novom groblju u 14 sati, a za sada još uvek nema zvanično objavljenih detalja o… »
Poznati vreme i mesto sahrane zdravka šotre: Evo gde će biti sahranjen čuveni reditelj
Večernje novosti pre 8 sati
LEGENDARNI reditelj i scenarista Zdravko Šotra, tvorac nezaboravnih televizijskih serija i filmova, napustio nas je u 93. godini. Foto: Ataimages.rs/ A.A. Njegova sahrana organizuje se u subotu, 11. oktobra, na Novom groblju u Beogradu, dok će kremacija… »
Odlazak Zdravka Šotre: 'Prosto je bio neuništiv'
BBC News pre 8 sati
Zdravko Šotra, jedan od najpoznatijih srpskih reditelja, preminuo je u 93. godini. Imam jednog dobrog ujaka, ne znate ga vi, koji kad god kupi nešto novo, a voli često da pazari štošta, odmah uz osmeh viče: „Ja sam prvi u Zemun doneo...“ Tako je citat iz… »
Čovek čiji su filmovi ujedinili generacije: Neizbrisiv trag Zdravka Šotre
N1 Info pre 8 sati
Jedan od najistaknutijih reditelja i scenarista naše kinematografije, Zdravko Šotra, preminuo je noćas u 93. godini života. Potpisao je preko 120 televizijskih i filmskih ostvarenja velike gledanosti, kako na televiziji, tako i u bioskopima. "Ono što ja… »
Poznato kada i gde će biti kremiran Zdravko Šotra
Nova pre 8 sati
Čuveni reditelj Zdravko Šotra preminuo je 8. oktobra. Zdravko Šotra jedno je od najznačajnijih imena za domaću kinematografiju, a njegova smrt potresla je sve one koji su ga poznavali i poštovali njegov rad. Kako piše „Kurir“, sahrana će biti održana u… »
Poznato vreme i mesto sahrane Zdravka Šotre
Alo pre 9 sati
Zdravko Šotra potpisao je više od 120 televizijskih i filmskih ostvarenja velike gledanosti kako na televiziji, tako i u bioskopima. Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je noćas u 93. godini, a biće sahranjen u subotu 11. oktobra na… »
Više od filma: Odlazak velikog Šotre – i jedne davne, lepe kinematografije…
Sputnik pre 11 sati
Zdravka Šotru poznavao sam decenijama i uvek sam voleo da porazgovaram sa njim, saslušam njegovo mišljenje, da vidim onaj njegov osmeh i čujem neke lepe priče o nekoj davnoj, lepoj kinematografiji, kaže za Sputnjik reditelj Darko Bajić. Reditelj i… »
Štimac i Cvetković za Danas o smrti Zdravka Šotre: “Šole nikada nije delovao kao čovek čiji će se život završiti”
Danas pre 12 sati
– Isuviše bi dugo trajala priča u kojoj bih mogao da vam ispričam sve što sam sa tim čovekom doživeo, pre nego što sam ga upoznao i u vreme kada smo mnogo radili zajedno – kaže glumac Svetozar Cvetković za Danas, povodom smrti reditelja i scenariste… »
"Završio sam srednju tehničku školu i pripremao se da radim kao građevinac": Neverovatan životni put Zdravka Šotre
Blic pre 13 sati
Poznati reditelj i scenarista Zdravko Šotra, koji je preminuo u 93. godini je uvek u razgovoru sa novinarima voleo da se priseti svoje prošlosti. Nedavno je za “Blic” rekao da kao dečak iz Stolca nije ni razmišljao da će mu režija biti životna profesija… »
„Pa dobro, Šole, gde si krenuo?“: Irfan Mensur o poslednjem susretu sa Šotrom i duhovitoj anegdoti o Zvezdi
Danas pre 16 sati
– Radili smo zajedno i filmove i serije. I družili smo se. Bio je jedan od najduhovitijih ljudi i najduhovitijih intelektualaca koje sam poznavao – kaže glumac Irfan Mensur povodom smrti jednog od najcenjenijih naših filmskih i televizijskih reditelja i… »
Vesti dana »

Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Beta pre 3 satajoš 6 povezanih

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana