Повезане вести
Познато време и место сахране Здравка Шотре: Ево када ће чувени редитељ бити испраћен на вечни починак
Телеграф 08.10.2025
Прослављени редитељ и сценариста, Здравко Шотра , преминуо је ноћас у 93. години. Сахрана ће бити одржана у суботу, 11. октобра, на Новом гробљу у Београду, где је истог дана предвиђена и кремација у 14 сати. За сада нису… »
Откривени детаљи сахране Здравка Шотре: Ево где ће славни српски редитељ бити испраћен на вечни починак
Мондо 08.10.2025
Здравко Шотра, познати српски редитељ и сценариста, преминуо је данас у 93. години. Здравко ће бити сахрањен 11. октобра текуће године на престоничком Новом гробљу, док је кремација заказана истог дана у 14 часова. Још увек… »
Познато време и место кремације Здравка Шотре: Ево када ће славни сценариста бити сахрањен
Курир 08.10.2025
Прослављени редитељ и сценариста Здравко Шотра преминуо је ноћас у 93. години, а биће сахрањен у суботу 11. октобра на Новом гробљу у Београду. Кремација је истог дана на Новом гробљу у 14 сати, а за сада још увек нема… »
Познато време и место кремације Здравка Шотре: Ево како ће бити организован испраћај чувеног редитеља
Б92 08.10.2025
Прослављени редитељ и сценариста Здравко Шотра преминуо је ноћас у 93. години, а биће сахрањен у суботу 11. октобра на Новом гробљу у Београду. Кремација је истог дана на Новом гробљу у 14 сати, а за сада још увек нема… »
Познати време и место сахране здравка шотре: Ево где ће бити сахрањен чувени редитељ
Вечерње новости 08.10.2025
ЛЕГЕНДАРНИ редитељ и сценариста Здравко Шотра, творац незаборавних телевизијских серија и филмова, напустио нас је у 93. години. Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Његова сахрана организује се у суботу, 11. октобра, на Новом гробљу у… »
Човек чији су филмови ујединили генерације: Неизбрисив траг Здравка Шотре
Н1 Инфо 08.10.2025
Један од најистакнутијих редитеља и сценариста наше кинематографије, Здравко Шотра, преминуо је ноћас у 93. години живота. Потписао је преко 120 телевизијских и филмских остварења велике гледаности, како на телевизији, тако и у… »
Познато када и где ће бити кремиран Здравко Шотра
Нова 08.10.2025
Чувени редитељ Здравко Шотра преминуо је 8. октобра. Здравко Шотра једно је од најзначајнијих имена за домаћу кинематографију, а његова смрт потресла је све оне који су га познавали и поштовали његов рад. Како пише „Курир“… »
Познато време и место сахране Здравка Шотре
Ало 08.10.2025
Здравко Шотра потписао је више од 120 телевизијских и филмских остварења велике гледаности како на телевизији, тако и у биоскопима. Прослављени редитељ и сценариста Здравко Шотра преминуо је ноћас у 93. години, а биће… »
Више од филма: Одлазак великог Шотре – и једне давне, лепе кинематографије…
Спутник 08.10.2025
Здравка Шотру познавао сам деценијама и увек сам волео да поразговарам са њим, саслушам његово мишљење, да видим онај његов осмех и чујем неке лепе приче о некој давној, лепој кинематографији, каже за Спутњик редитељ Дарко… »
Штимац и Цветковић за Данас о смрти Здравка Шотре: “Шоле никада није деловао као човек чији ће се живот завршити”
Данас 08.10.2025
– Исувише би дуго трајала прича у којој бих могао да вам испричам све што сам са тим човеком доживео, пре него што сам га упознао и у време када смо много радили заједно – каже глумац Светозар Цветковић за Данас, поводом смрти… »
"Завршио сам средњу техничку школу и припремао се да радим као грађевинац": Невероватан животни пут Здравка Шотре
Блиц 08.10.2025
Познати редитељ и сценариста Здравко Шотра, који је преминуо у 93. години је увек у разговору са новинарима волео да се присети своје прошлости. Недавно је за “Блиц” рекао да као дечак из Столца није ни размишљао да ће му… »
„Па добро, Шоле, где си кренуо?“: Ирфан Менсур о последњем сусрету са Шотром и духовитој анегдоти о Звезди
Данас 08.10.2025
– Радили смо заједно и филмове и серије. И дружили смо се. Био је један од најдуховитијих људи и најдуховитијих интелектуалаца које сам познавао – каже глумац Ирфан Менсур поводом смрти једног од најцењенијих наших филмских и… »
Вести дана »
(Видео) НАТО земља спремна за рат са Русијом?! Испливао тајни план: Почиње тотална мобилизација, 800.000 војника креће на фронт, ауто-путеви се претварају у писте за војне авионе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Жељко Обрадовић слетео у Београд, једва прошао кроз масу навијача Партизана
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних
За обезбеђивање новца за евентуални откуп руског удела у НИС-у држава ће се задужити
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Преминула припадница Националне гарде САД рањена код Беле куће! Трамп саопштио трагичну вест: "Више није са нама"! (видео, фото)
Курир пре 20 минутајош 1 повезана