Povezane vesti
Vulin: Srbija je žrtva histerične antiruske politike Zapada
Vesti online 08.10.2025
Ja nisam deo vlasti i ne donosim odluku ali sam ubeđen da će Srbija još jednom dokazati da mi nismo narod koji može da otme tuđu imovinu i da Srbija neće uraditi ništa bez dogovora sa Ruskom Federacijom, poručio je Aleksandar Vulin sa foruma u… »
Vulin: Zapad od Srbije traži da otme NIS od Rusije
Sputnik 08.10.2025
Ja nisam deo vlasti i ne donosim odluku ali sam ubeđen da će Srbija još jednom dokazati da mi nismo narod koji može da otme tuđu imovinu i da Srbija neće uraditi ništa bez dogovora sa Ruskom Federacijom, poručio je Aleksandar Vulin sa foruma u… »
Vesti dana »
Za vikend u Srbiji temperatura 37 stepeni i u ovim gradovima će biti vrelo: Objavljen datum kada konačno kreće kiša i hladan vetar - vrućina se više neće vraćati
Nova pre 5 minutajoš 18 povezanih
Više povređenih u tri udesa: Sve se desilo u isto vreme, jedna osoba teže povređena
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 20 minutajoš 13 povezanih
DANAS VIŠE OD 20 ULICA BEZ STRUJE U SREMSKOJ MITROVICI: Isključenja počinju u 9 časova
Ozon pre 1 satjoš 8 povezanih
Oglasio se AMSS o stanju na putevima i graničnim prelazima: Evo gde se najviše čeka
Blic pre 55 minutajoš 6 povezanih