Povezane vesti
Miću Berića „presreo“ džip, unutra Vanja i Gudura: „Pola života si mi uzeo…“ VIDEO
Nova pre 12 dana
Mića Berić čeka taksi, a Vanja Marinković i Marko Gudurić staju ispred njega - zanimljiva scena posle meča između košarkaša Partizana i Armanija u Beogradskoj areni. Zajedno sa legendarnim Miroslavom Berićem vrtimo i treću sezonu podkasta „ Pick and… »
Da li je Žofri Lovernj igrač za Partizan: „Željko ga poznaje…“ VIDEO
Nova pre 12 dana
Partizan i dalje nema drugog centra, tu je samo Tajrik Džons, Žofri Lovernj i dalje nema klub, ali Mića Berić ne smatra da bi prvi strani kapiten crno-belih sad bio dobar izbor. Zajedno sa legendarnim Miroslavom Berićem vrtimo i treću sezonu podkasta „… »
Čović: "Što se Partizan ne vezuje za mene, osam godina sam proveo tamo"
Sportske.net pre 12 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je gost podkasta "Ćao Nevena" na "Novoj S" i tom prilikom je govorio o brojnim temama, najviše o neuspehu naše reprezentacije na nedavno završenom Evropskom prvenstvu. Ipak, pažnju ljubitelja košarke… »
Vesti dana »

Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, muškarac lakše povređen
Beta pre 5 minutajoš 6 povezanih

VIDEO Pogledajte kako su Karlika Džonsa izneli sa terena: Prve informacije su zaledile navijače Partizana
Nova pre 10 minutajoš 7 povezanih

Pristao na "igru kompromisa sa Amerikom": Zašto je Dodik prethodnih dana "progutao velike žabe": Želi nagodbu sa Trampom i opstanak Srpske kao "države u državi"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti: Predsednik Opštine Inđija danima bez odgovora na zahtev za prostor za noćenje pešacima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana