Povezane vesti
Miću Berića „presreo“ džip, unutra Vanja i Gudura: „Pola života si mi uzeo…“ VIDEO
Nova 08.10.2025
Mića Berić čeka taksi, a Vanja Marinković i Marko Gudurić staju ispred njega - zanimljiva scena posle meča između košarkaša Partizana i Armanija u Beogradskoj areni. Zajedno sa legendarnim Miroslavom Berićem vrtimo i treću sezonu podkasta „ Pick and… »
Da li je Žofri Lovernj igrač za Partizan: „Željko ga poznaje…“ VIDEO
Nova 08.10.2025
Partizan i dalje nema drugog centra, tu je samo Tajrik Džons, Žofri Lovernj i dalje nema klub, ali Mića Berić ne smatra da bi prvi strani kapiten crno-belih sad bio dobar izbor. Zajedno sa legendarnim Miroslavom Berićem vrtimo i treću sezonu podkasta „… »
Čović: "Što se Partizan ne vezuje za mene, osam godina sam proveo tamo"
Sportske.net 08.10.2025
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je gost podkasta "Ćao Nevena" na "Novoj S" i tom prilikom je govorio o brojnim temama, najviše o neuspehu naše reprezentacije na nedavno završenom Evropskom prvenstvu. Ipak, pažnju ljubitelja košarke… »
Vesti dana »
Pokret slobodnih građana i Zeleno-levi front sklopili strateško partnerstvo na ceremoniji potpisivanja Memoranduma
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je novi, potencijalni kupac Lukoila: Da li će ova multinacionalna kompanija da se dopadne Trampu koji je stopirao kupovinu ruskog giganta Šveđanima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Emocije preplavile Beograd: Crvena Jabuka i Željko Samardžić pesmom odali počast Halidu Bešliću (Video)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana