Povezane vesti
Konseisao novi trener Al itihada: Došao sam da gradim slavu
Kurir pre 1 dan
Portugalski fudbalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije, saopštio je klub iz Džede na društvenoj mreži X. "Pobeda nije izbor. Ona nas definiše… »
Zvanično - Ronaldu od danas borbu za trofeje otežava sunarodnik
Sportske.net pre 1 dan
Portugalski fudbalski trener Seržo Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije, saopštio je klub iz Džede. "Pobeda nije izbor. Ona nas definiše. Protivnici se mogu menjati… »
Predrag Rajković dobio novog trenera
B92 pre 1 sat
Portugalski fudbalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije. "Pobeda nije izbor. Ona nas definiše. Protivnici se mogu menjati, saveznici padati, ali šampion… »
Srpski fudbaleri imaju novog trenera: Al Itihad predstavio bivšeg stratega Milana
Večernje novosti pre 2 sata
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je danas saudijski klub. Foto: EPA-EFE/ESTELA SILVA Konseisao (50) je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana… »
Konseisao novi trener Al Itihada
Sportski žurnal pre 3 sata
“Pobeda nije izbor. Ona nas definiše. Protivnici se mogu menjati, saveznici padati, ali šampion ostaje. On je gospodar igre. Ja sam Seržio Konseisao, došao sam da gradim slavu sa Al Itihadom”. Portugalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od… »
Rajković i Simić dobili novog trenera: Konseisao nasledio Blana u Al Itihadu
Dnevnik pre 4 sati
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je saudijski klub. Konseisao (50) je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana Blana, koji je pre 10 dana dobio… »
Konseisao trener Rajkoviću i Jan Karlu Simiću
Sport klub pre 4 sati
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je saudijski klub. Konseisao je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana Blana, koji je pre 10 dana dobio otkaz… »
Legendarni Portugalac preuzima klub u Saudijskoj Arabiji
Nova pre 5 sati
Portugalski fudbalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije, saopštio je klub iz Džede danas na društvenoj mreži X. „Pobeda nije izbor. Ona nas definiše… »
Seržo Konseisao novi trener fudbalera Al Itihada
RTS pre 5 sati
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je saudijski klub. Konseisao (50) je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana Blana, koji je pre 10 dana dobio… »
Rajković i Simić dobili novog trenera
B92 pre 12 sati
Serđo Konseisao je izabran za naslednika Lorana Blana u Al Itihadu. Provejavala su imena kandidata za klupu šampiona Saudijske Arabije, a u užem krugu su se našli Konseisao, Ćavi i Lućano Spaleti. Na kraju, izbor je pao na Portugalca, koji nema klub… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 47 minutajoš 2 povezane

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana