Povezane vesti

Konseisao novi trener Al itihada: Došao sam da gradim slavu

Konseisao novi trener Al itihada: Došao sam da gradim slavu

Kurir pre 1 dan
Portugalski fudbalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije, saopštio je klub iz Džede na društvenoj mreži X. "Pobeda nije izbor. Ona nas definiše… »
Zvanično - Ronaldu od danas borbu za trofeje otežava sunarodnik

Zvanično - Ronaldu od danas borbu za trofeje otežava sunarodnik

Sportske.net pre 1 dan
Portugalski fudbalski trener Seržo Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije, saopštio je klub iz Džede. "Pobeda nije izbor. Ona nas definiše. Protivnici se mogu menjati… »
Predrag Rajković dobio novog trenera

Predrag Rajković dobio novog trenera

B92 pre 1 sat
Portugalski fudbalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije. "Pobeda nije izbor. Ona nas definiše. Protivnici se mogu menjati, saveznici padati, ali šampion… »
Srpski fudbaleri imaju novog trenera: Al Itihad predstavio bivšeg stratega Milana

Srpski fudbaleri imaju novog trenera: Al Itihad predstavio bivšeg stratega Milana

Večernje novosti pre 2 sata
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je danas saudijski klub. Foto: EPA-EFE/ESTELA SILVA Konseisao (50) je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana… »
Konseisao novi trener Al Itihada

Konseisao novi trener Al Itihada

Sportski žurnal pre 3 sata
“Pobeda nije izbor. Ona nas definiše. Protivnici se mogu menjati, saveznici padati, ali šampion ostaje. On je gospodar igre. Ja sam Seržio Konseisao, došao sam da gradim slavu sa Al Itihadom”. Portugalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od… »
Rajković i Simić dobili novog trenera: Konseisao nasledio Blana u Al Itihadu

Rajković i Simić dobili novog trenera: Konseisao nasledio Blana u Al Itihadu

Dnevnik pre 4 sati
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je saudijski klub. Konseisao (50) je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana Blana, koji je pre 10 dana dobio… »
Konseisao trener Rajkoviću i Jan Karlu Simiću

Konseisao trener Rajkoviću i Jan Karlu Simiću

Sport klub pre 4 sati
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je saudijski klub. Konseisao je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana Blana, koji je pre 10 dana dobio otkaz… »
Legendarni Portugalac preuzima klub u Saudijskoj Arabiji

Legendarni Portugalac preuzima klub u Saudijskoj Arabiji

Nova pre 5 sati
Portugalski fudbalski trener Seržio Konseisao, koji je bez angažmana od odlaska iz Milana u maju, preuzeo je Al Itihad, aktuelnog šampiona Saudijske Arabije, saopštio je klub iz Džede danas na društvenoj mreži X. „Pobeda nije izbor. Ona nas definiše… »
Seržo Konseisao novi trener fudbalera Al Itihada

Seržo Konseisao novi trener fudbalera Al Itihada

RTS pre 5 sati
Portugalski stručnjak Seržo Konseisao novi je trener fudbalera Al Itihada, saopštio je saudijski klub. Konseisao (50) je sa Al Itihadom potpisao ugovor do 2028. godine. On je na klupi saudijskog šampiona nasledio Lorana Blana, koji je pre 10 dana dobio… »
Rajković i Simić dobili novog trenera

Rajković i Simić dobili novog trenera

B92 pre 12 sati
Serđo Konseisao je izabran za naslednika Lorana Blana u Al Itihadu. Provejavala su imena kandidata za klupu šampiona Saudijske Arabije, a u užem krugu su se našli Konseisao, Ćavi i Lućano Spaleti. Na kraju, izbor je pao na Portugalca, koji nema klub… »

Vesti dana »