Povezane vesti
Potresna ispovest nakon godina zlostavljanja: “Ponižavao me je i terao da skidam brus”
Nova pre 7 dana
Belgijska atletičarka Hane Maudens (28) progovorila je o godinama zlostavljanja koje je pretrpela od strane bivšeg trenera – istaknute figure u belgijskoj atletici. Njena potresna ispovest otkriva razloge zbog kojih je prekinula karijeru sedmobojke, iako… »
Potresno svedočenje sportistkinje: Rekao mi je da skinem brus i seo je na mene, posle toga mi se brišu sećanja
Telegraf pre 7 dana
Belgijska atletičarka Hane Maudens (28) otvoreno je progovorila o traumatičnim iskustvima iz perioda pre Olimpijskih igara u Tokiju 2021. godine, tvrdeći da je bila žrtva psihičkog, fizičkog i neprimerenog ponašanja od strane svog bivšeg trenera –… »
Vesti dana »

Dačić tvrdi da je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta demantovala da ju je povredio policajac
Glas Zaječara pre 3 satajoš 27 povezanih

Ukinut kućni pritvor studentu Pravnog fakulteta u Nišu Dimitriju Dimiću
Južne vesti pre 1 satjoš 53 povezane

Demokratska stranka kritikovala poruke Ursule fon der Lajen nakon posete Beogradu
Glas Šumadije pre 3 satajoš 54 povezane

Opravdano odsustna Evo zašto se Mirka Vasiljević nije pojavila na saslušanju nije svedočila u slučaju supruga vujadina savića i a.K.
Dnevnik pre 1 satjoš 55 povezanih

Skupština Srbije završila rad za danas, prethodno raspravljali o amandmanima na izmene zakona o realizaciji Ekspa 2027.
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih