Povezane vesti
Igrao kod Džikića u Partizanu, poznati Amer poručio Murinenu: "Kada sam ja bio tamo..."
Telegraf pre 10 dana
Euforija zvana Mika Murinen ne tiče se samo košarke na ovim prostorima, pošto i evropski mediji pomno prate sve stvari koje se dešavaju oko mladog Finca, koji se pokazao tokom septembra na Eurobasketu, gde je sa nacionalnim timom zauzeo četvrtu poziciju… »
Amerikanac ne zaboravlja crno-bele: Kada sam bio u Partizanu, osećao sam da igram za nešto više od sebe! Ta atmosfera je nešto…
Kurir pre 9 dana
Dolazak Mike Murinena u Partizan ustalasao je košarkašku javnost, ne samo u Srbiji i Finskoj. Najbolji mladi igrač minulog Evropskog prvenstva ostavio je igrama u Rigi jak utisak na sve ljubitelje košarke. Tim povodom javio se bivši košarkaš Partizana… »
"Murinen će naučiti kako se ponaša profesionalac"
B92 pre 9 dana
Džamar Vilson, naturalizovani Finac koji je igrao za Partizan, osvrnuo se na dolazak Mike Murinena u Beograd. Murinenov dolazak je odjeknuo, a Vilson zna šta ga očekuje u Partizanu. "Igrati za Partizan je kao kada igrate za reprezentaciju. Kada sam ja… »
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, osmoro na intenzivnoj nezi
Sputnik pre 38 minutajoš 18 povezanih

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp: Rekao sam Zelenskom, vreme je da se zaustavi ubijanje i postigne dogovor
RTV pre 48 minutajoš 6 povezanih