Povezane vesti

Igrao kod Džikića u Partizanu, poznati Amer poručio Murinenu: "Kada sam ja bio tamo..."

Igrao kod Džikića u Partizanu, poznati Amer poručio Murinenu: "Kada sam ja bio tamo..."

Telegraf pre 10 dana
Euforija zvana Mika Murinen ne tiče se samo košarke na ovim prostorima, pošto i evropski mediji pomno prate sve stvari koje se dešavaju oko mladog Finca, koji se pokazao tokom septembra na Eurobasketu, gde je sa nacionalnim timom zauzeo četvrtu poziciju… »
Amerikanac ne zaboravlja crno-bele: Kada sam bio u Partizanu, osećao sam da igram za nešto više od sebe! Ta atmosfera je nešto…

Amerikanac ne zaboravlja crno-bele: Kada sam bio u Partizanu, osećao sam da igram za nešto više od sebe! Ta atmosfera je nešto…

Kurir pre 9 dana
Dolazak Mike Murinena u Partizan ustalasao je košarkašku javnost, ne samo u Srbiji i Finskoj. Najbolji mladi igrač minulog Evropskog prvenstva ostavio je igrama u Rigi jak utisak na sve ljubitelje košarke. Tim povodom javio se bivši košarkaš Partizana… »
"Murinen će naučiti kako se ponaša profesionalac"

"Murinen će naučiti kako se ponaša profesionalac"

B92 pre 9 dana
Džamar Vilson, naturalizovani Finac koji je igrao za Partizan, osvrnuo se na dolazak Mike Murinena u Beograd. Murinenov dolazak je odjeknuo, a Vilson zna šta ga očekuje u Partizanu. "Igrati za Partizan je kao kada igrate za reprezentaciju. Kada sam ja… »

Vesti dana »