Povezane vesti

Igrao kod Džikića u Partizanu, poznati Amer poručio Murinenu: "Kada sam ja bio tamo..."

Igrao kod Džikića u Partizanu, poznati Amer poručio Murinenu: "Kada sam ja bio tamo..."

Telegraf 08.10.2025
Euforija zvana Mika Murinen ne tiče se samo košarke na ovim prostorima, pošto i evropski mediji pomno prate sve stvari koje se dešavaju oko mladog Finca, koji se pokazao tokom septembra na Eurobasketu, gde je sa nacionalnim timom zauzeo četvrtu poziciju… »
Amerikanac ne zaboravlja crno-bele: Kada sam bio u Partizanu, osećao sam da igram za nešto više od sebe! Ta atmosfera je nešto…

Amerikanac ne zaboravlja crno-bele: Kada sam bio u Partizanu, osećao sam da igram za nešto više od sebe! Ta atmosfera je nešto…

Kurir 08.10.2025
Dolazak Mike Murinena u Partizan ustalasao je košarkašku javnost, ne samo u Srbiji i Finskoj. Najbolji mladi igrač minulog Evropskog prvenstva ostavio je igrama u Rigi jak utisak na sve ljubitelje košarke. Tim povodom javio se bivši košarkaš Partizana… »
"Murinen će naučiti kako se ponaša profesionalac"

"Murinen će naučiti kako se ponaša profesionalac"

B92 08.10.2025
Džamar Vilson, naturalizovani Finac koji je igrao za Partizan, osvrnuo se na dolazak Mike Murinena u Beograd. Murinenov dolazak je odjeknuo, a Vilson zna šta ga očekuje u Partizanu. "Igrati za Partizan je kao kada igrate za reprezentaciju. Kada sam ja… »

Vesti dana »