Повезане вести

Играо код Џикића у Партизану, познати Амер поручио Муринену: "Када сам ја био тамо..."

Играо код Џикића у Партизану, познати Амер поручио Муринену: "Када сам ја био тамо..."

Телеграф 08.10.2025
Еуфорија звана Мика Муринен не тиче се само кошарке на овим просторима, пошто и европски медији помно прате све ствари које се дешавају око младог Финца, који се показао током септембра на Еуробаскету, где је са националним тимом… »
Американац не заборавља црно-беле: Када сам био у Партизану, осећао сам да играм за нешто више од себе! Та атмосфера је нешто…

Американац не заборавља црно-беле: Када сам био у Партизану, осећао сам да играм за нешто више од себе! Та атмосфера је нешто…

Курир 08.10.2025
Долазак Мике Муринена у Партизан усталасао је кошаркашку јавност, не само у Србији и Финској. Најбољи млади играч минулог Европског првенства оставио је играма у Риги јак утисак на све љубитеље кошарке. Тим поводом јавио се… »
"Муринен ће научити како се понаша професионалац"

"Муринен ће научити како се понаша професионалац"

Б92 08.10.2025
Џамар Вилсон, натурализовани Финац који је играо за Партизан, осврнуо се на долазак Мике Муринена у Београд. Муриненов долазак је одјекнуо, а Вилсон зна шта га очекује у Партизану. "Играти за Партизан је као када играте за… »

Вести дана »