Povezane vesti

Lepa Lukić dobila ime po očevoj švalerki! Ovo je najluđa priča na estradi, konačno ispričala sve

Lepa Lukić dobila ime po očevoj švalerki! Ovo je najluđa priča na estradi, konačno ispričala sve

Kurir pre 4 dana
Legendarna pevačica narodne Lepa Lukić muzike je prvi put progovorila o muškarcu kojeg je najviše volela, a u pitanju je njen treći suprug koji je preminuo. Ipak priča koja najviše šokira svakako je to kako je Lepava dobila ime. - Familija po ocu mi je… »
Lepa Lukić nije znala 15 dana da je ljubav njenog života mrtva! Folk zvezda ima dirljivu priču: Poštovao me je mnogo...

Lepa Lukić nije znala 15 dana da je ljubav njenog života mrtva! Folk zvezda ima dirljivu priču: Poštovao me je mnogo...

Kurir pre 4 dana
Legenda narodne muzike Lepa Lukić tri puta se udavala. Lepa je sada prvi put progovorila o muškarcu kojeg je najviše volela, a u pitanju je njen treći suprug koji je preminuo. - Najvoljeniji je bio Duško Štrbac. Sa njim sam bila sedam godina, a iznenada… »
Bio je skoro deceniju mlađi od nje Najveća ljubav Lepe Lukić se završila tragedijom!

Bio je skoro deceniju mlađi od nje Najveća ljubav Lepe Lukić se završila tragedijom!

Alo pre 4 dana
Sada je po prvi put priznala kog muškarca je u svom životu najviše volela. Lepa Lukić iako je ostvarila uspešnu muzičku karijeru, ipak joj je neostvarena želja ostala da postane majka. Nekoliko puta se udavala, čak je i prezime Lukić ostavila po želji… »

Vesti dana »