Povezane vesti
Lepa Lukić dobila ime po očevoj švalerki! Ovo je najluđa priča na estradi, konačno ispričala sve
Kurir pre 4 dana
Legendarna pevačica narodne Lepa Lukić muzike je prvi put progovorila o muškarcu kojeg je najviše volela, a u pitanju je njen treći suprug koji je preminuo. Ipak priča koja najviše šokira svakako je to kako je Lepava dobila ime. - Familija po ocu mi je… »
Lepa Lukić nije znala 15 dana da je ljubav njenog života mrtva! Folk zvezda ima dirljivu priču: Poštovao me je mnogo...
Kurir pre 4 dana
Legenda narodne muzike Lepa Lukić tri puta se udavala. Lepa je sada prvi put progovorila o muškarcu kojeg je najviše volela, a u pitanju je njen treći suprug koji je preminuo. - Najvoljeniji je bio Duško Štrbac. Sa njim sam bila sedam godina, a iznenada… »
Bio je skoro deceniju mlađi od nje Najveća ljubav Lepe Lukić se završila tragedijom!
Alo pre 4 dana
Sada je po prvi put priznala kog muškarca je u svom životu najviše volela. Lepa Lukić iako je ostvarila uspešnu muzičku karijeru, ipak joj je neostvarena želja ostala da postane majka. Nekoliko puta se udavala, čak je i prezime Lukić ostavila po želji… »
Vesti dana »

"Svi smo se zajedno borili da se Alon vrati kući": Ambasadorka Izraela: "Svi zaslužujemo mir i spokoj"
Blic pre 8 minutajoš 125 povezanih

Pesma sa komemoracije iskidala dušu prisutnima: Halidu je ova numera mnogo značila, a evo ko je pevao u Bešlićevu čast
Svet & Skandal pre 8 minutajoš 23 povezane