Повезане вести

Лепа Лукић добила име по очевој швалерки! Ово је најлуђа прича на естради, коначно испричала све

Лепа Лукић добила име по очевој швалерки! Ово је најлуђа прича на естради, коначно испричала све

Курир 08.10.2025
Легендарна певачица народне Лепа Лукић музике је први пут проговорила о мушкарцу којег је највише волела, а у питању је њен трећи супруг који је преминуо. Ипак прича која највише шокира свакако је то како је Лепава добила име… »
Лепа Лукић није знала 15 дана да је љубав њеног живота мртва! Фолк звезда има дирљиву причу: Поштовао ме је много...

Лепа Лукић није знала 15 дана да је љубав њеног живота мртва! Фолк звезда има дирљиву причу: Поштовао ме је много...

Курир 08.10.2025
Легенда народне музике Лепа Лукић три пута се удавала. Лепа је сада први пут проговорила о мушкарцу којег је највише волела, а у питању је њен трећи супруг који је преминуо. - Највољенији је био Душко Штрбац. Са њим сам била… »
Био је скоро деценију млађи од ње Највећа љубав Лепе Лукић се завршила трагедијом!

Био је скоро деценију млађи од ње Највећа љубав Лепе Лукић се завршила трагедијом!

Ало 08.10.2025
Сада је по први пут признала ког мушкарца је у свом животу највише волела. Лепа Лукић иако је остварила успешну музичку каријеру, ипак јој је неостварена жеља остала да постане мајка. Неколико пута се удавала, чак је и презиме… »

Вести дана »