Повезане вести
Трамп: Израел и Хамас постигли договор о првој фази плана за окончање борби и ослобађање талаца
Нови магазин 09.10.2025
Израел и Хамас су се сложили о "првој фази" мировног плана председника САД Доналда Трампа за престанак борби и ослобађање талаца с једне, и затвореника с друге стране, објавио је он сам у среду као највец́и пробој ка миру у том… »
Мир на видику? Израел и Хамас договорили прву фазу плана, таоци излазе овог викенда
Сербиан Невс Медиа 09.10.2025
Израел и Хамас су се сложили о “првој фази” мировног плана председника САД Доналда Трампа за престанак борби и ослобађање талаца с једне, и затвореника с друге стране, објавио је он сам у среду као највећи пробој ка миру у том… »
АФП: Шта се зна о споразуму Израел-Хамас
Радио сто плус 09.10.2025
Та фаза укључује прекид ватре и размену палестинских затвореника за израелске таоце које држи исламистички покрет, чији је напад на Израел 7. октобра 2023. године покренуо рат. План од 20 тачака који је амерички председник… »
Трамп објавио: Израел и Хамас постигли договор о „првој фази“ мировног плана
Нова 09.10.2025
Израел и Хамас постигли су договор о "првој фази" мировног плана, објавио је први човек САД Доналд Трамп. „Врло сам поносан што могу да објавим да су Израел и Хамас потписали прву фазу нашег мировног плана. То значи да ће сви… »
Вести дана »
Ђорђевић: Нисмо испоштовали неке ствари које смо се договорили
Глас југа пре 10 минутајош 33 повезане
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 5 сатијош 47 повезаних
Зеленски стигао у Брисел: Предстоје разговори са Рутеом, Фон дер Лајен и Коштом (видео)
Вечерње новости пре 45 минутајош 87 повезаних