Povezane vesti
Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Novi magazin pre 8 dana
Izrael i Hamas su se složili o "prvoj fazi" mirovnog plana predsednika SAD Donalda Trampa za prestanak borbi i oslobađanje talaca s jedne, i zatvorenika s druge strane, objavio je on sam u sredu kao najveći proboj ka miru u tom dvogodišnjem ratu. "To… »
Mir na vidiku? Izrael i Hamas dogovorili prvu fazu plana, taoci izlaze ovog vikenda
Serbian News Media pre 8 dana
Izrael i Hamas su se složili o “prvoj fazi” mirovnog plana predsednika SAD Donalda Trampa za prestanak borbi i oslobađanje talaca s jedne, i zatvorenika s druge strane, objavio je on sam u sredu kao najveći proboj ka miru u tom dvogodišnjem ratu. “To… »
AFP: Šta se zna o sporazumu Izrael-Hamas
Radio sto plus pre 8 dana
Ta faza uključuje prekid vatre i razmenu palestinskih zatvorenika za izraelske taoce koje drži islamistički pokret, čiji je napad na Izrael 7. oktobra 2023. godine pokrenuo rat. Plan od 20 tačaka koji je američki predsednik predstavio 29. septembra… »
Tramp objavio: Izrael i Hamas postigli dogovor o „prvoj fazi“ mirovnog plana
Nova pre 8 dana
Izrael i Hamas postigli su dogovor o "prvoj fazi" mirovnog plana, objavio je prvi čovek SAD Donald Tramp. „Vrlo sam ponosan što mogu da objavim da su Izrael i Hamas potpisali prvu fazu našeg mirovnog plana. To znači da će svi taoci uskoro biti… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Teška saobraćajna nesreća u Sremu: Najmanje troje poginulih, 35 ljudi povređenih
BBC News pre 45 minutajoš 112 povezane

Koliko je Piksi "uzeo" za odlazak s klupe Srbije? Mnogi su se iznenadili ovim potezom selektora
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih

Džon Bolton negira krivicu zbog čuvanja poverljivih dokumenata i odavanja tajni
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih

Ministarstvo prosvete donelo odluku: Upis na budžet i sa manje od 48 bodova
Jugmedia pre 4 satijoš 19 povezanih