Povezane vesti

Oglasio se otac Martina koji je stradao u Kosovskoj ulici: "Bio je prevaren, zahtevamo potpunu istragu"

Oglasio se otac Martina koji je stradao u Kosovskoj ulici: "Bio je prevaren, zahtevamo potpunu istragu"

Telegraf pre 3 dana
Dejan Sipkovski, otac 21-godišnjeg manekena iz Severne Makedonije, Martina Sipkovskog, ponovo se oglasio na društvenim mrežama o pogibiji sina koji je stradao u tragičnoj eksploziju u Kosovskoj ulici, u Beogradu. "Martin je imao samo 21 godinu. Bio je… »
"Prevarili su ga, moj sin nije bio kriminalac!" Otac manekena koji je poginuo u eksploziji u Beogradu tvrdi: Iskoristili su…

"Prevarili su ga, moj sin nije bio kriminalac!" Otac manekena koji je poginuo u eksploziji u Beogradu tvrdi: Iskoristili su…

Kurir pre 3 dana
Otac 21-godišnjeg manekena iz Severne Makedonije Martina Sipkovskog, Dejan Sipkovski, oglasio se ponovo na društvenim mrežama o pogibiji sina koji je stradao u tragičnoj eksploziju u Kosovskoj ulici, u Beogradu. - Martin je imao samo 21 godinu. Bio je… »
"Danas preuzimamo telo, a tvrdim da Moj sin nije pravio bombu" Ekskluzivno za Alo! oglasio se otac manekena (21) koji je…

"Danas preuzimamo telo, a tvrdim da Moj sin nije pravio bombu" Ekskluzivno za Alo! oglasio se otac manekena (21) koji je…

Alo pre 3 dana
Podsetimo, prema prvim navodima, Martin Sipkovski je preminuo usled nepravilnog rukovanja eksplozivnom napravom u stanu u Kosovskoj ulici. Otac Martina Sipkovskog (21), čije je telo pronađeno u Kosovskoj ulici nakon razorne detonacije koja je odjeknula u… »
"Moj sin nije kriminalac, prevaren je": Oglasio se otac stradalog mladića u eksploziji u centru Beograda

"Moj sin nije kriminalac, prevaren je": Oglasio se otac stradalog mladića u eksploziji u centru Beograda

Mondo pre 3 dana
U eksploziji u stanu na trećem spratu zgrade u Kosovskoj ulici u centru Beograda 1. oktobra ove godine stradao je mladić M.S. (21) iz Severne Makedonije i sada se njegov otac oglasio na društvenim mrežama, piše " Skopje1.mk". On tvrdi da je njegov sin… »
"Iza svakog naslova stoji slomljena porodica i ćerka (17) koja sve čita" Potresna ispovest oca manekena (21) koji je poginuo u…

"Iza svakog naslova stoji slomljena porodica i ćerka (17) koja sve čita" Potresna ispovest oca manekena (21) koji je poginuo u…

Alo pre 3 dana
Sipkovski objašnjava da je njegov sin bio "buntovan, kao i mnogi mladi ljudi", ali nikada nije bio nasilan i nikada ne bi uradio ništa što bi ugrozilo tuđi život. Otac 21-godišnjeg manekena iz Severne Makedonije Martina Sipkovskog, Dejan Sipkovski… »
Dosije pun krivičnih dela

Dosije pun krivičnih dela

Politika pre 3 dana
Martin Sipkovski (21), maneken iz Severne Makedonije koji je nastradao u eksploziji bombe u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu 1. oktobra, ima krivični dosije u Severnoj Makedoniji. Kako su za „Politiku” potvrdili iz skopskog tužilaštva, ovaj mladić je… »
Martin iz kućnog zatvora u Makedoniji pobegao u Beograd i stradao u eksploziji koju je sam izazvao: Novi detalji o mladiću…

Martin iz kućnog zatvora u Makedoniji pobegao u Beograd i stradao u eksploziji koju je sam izazvao: Novi detalji o mladiću…

Nova pre 3 dana
Martin Sipkovski, mladić koji je poginuo u centru Beograda kada je, kako se sumnja, aktivirao eksplozivnu napravu, u trenutku pogibije je bio u bekstvu. Njegov advokat je potvrdio da se protiv njega vodi više krivičnih postupaka pred makedonskim… »
"Majka ga je zvala, bio je nedostupan": Oglasio se advokat manekena Martina koji se razneo bombom u Kosovkoj: "Nadležni nisu…

"Majka ga je zvala, bio je nedostupan": Oglasio se advokat manekena Martina koji se razneo bombom u Kosovkoj: "Nadležni nisu…

Blic pre 3 dana
Martin Sipkovski (21) poginuo je u eksploziji u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je greškom aktivirao eksploziv, a navodno je pobegao iz Makedonije gde je bio u kućnom pritvoru. Njegov branilac u predmetu u kojem je optužen za pokušaj ubistva rekao je da… »
Bombaš iz kosovske ilegalno prešao granicu Bio na poternici zbog zatvorske kazne za pokušaj ubistva

Bombaš iz kosovske ilegalno prešao granicu Bio na poternici zbog zatvorske kazne za pokušaj ubistva

Alo pre 3 dana
Državljanin Severne Makedonije Martin Š. (21), koji je 1. oktobra poginuo u centru Beograda tokom pravljenja eksplozivne naprave, nalazio se na poternici u svojoj zemlji zbog presude kojom je osuđen na sedam i po godina zatvora za pokušaj ubistva u… »
Eksplozija bila namenjena vođi navijača? Isplivali novi detalji o nesreći u Kosovskoj ulici u kojoj je raznet Makedonac (21)

Eksplozija bila namenjena vođi navijača? Isplivali novi detalji o nesreći u Kosovskoj ulici u kojoj je raznet Makedonac (21)

Blic pre 4 dana
Makedonski maneken Martin S. (21), koji je poginuo u eksploziji u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u centru Beograda, prema operativnim informacijama, bio je angažovan da ubije vođu navijača T. P. (23) koji je letos bio napadnut na Gazeli. Kako pišu… »

Vesti dana »