Povezane vesti
Majka dva brata ubijenih na Cetinju je izašla na binu i održala govor, ubrzo su se u publici čuli jecaji i suze: "Moj Jovo je…
Blic pre 7 dana
Na Cetinju je prošle nedelje otvoren prvi košarkaški memorijal "Jovan i Vukan Vuletić", posvećen braći ubijenoj u masakru koji je potresao Crnu Goru početkom godine. U crnini i sa glasom koji je jedva odolevao suzama, njihova majka Dragana Vuletić… »
"Moji sinovi, Jovan i Vukan, ubijeni su" Majka najmlađih žrtava masakra na Cetinju prvi put govorila o zločinu
Kurir pre 7 dana
Na Cetinju prošle nedelje otvoren je prvi košarkaški memorijalni turnir pod nazivom " Jovan i Vukan Vuletić". Turnir je organizovan u čast rođene braće koja su brutalno ubijena u masakru u tom gradu nakon dočeka Nove godine. Tim povodom obučena u crninu… »
Moji sinovi Jovan i Vukan, ubijeni su, otišli su zajedno Neutešna majka stradalih dečaka prvi put o najtežoj tragediji
Alo pre 7 dana
Memorijalni košarkaški turnir „Jovan i Vukan Vuletić“ prošle nedelje je otvoren u Sportskom centru Cetinje, u znak sećanja na dečake Jovana i Vukana čiji su životi tragično prekinuti 1. januara 2025. godine u masakru. Turnir je organizovan u čast rođene… »
Vesti dana »

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 4 satijoš 34 povezane

Prognoza za petak: Kiša širom Srbije, do 17 stepeni, oprez za astmatičare
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane

Marija Vasić za Danas: Mi smo bili savršen uzorak, uhapšeni smo jer se vlast plaši zajedničkog delovanja studenata i opozicije
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih

Sandro Goci: Srpski studenti svakodnevno pretvaraju evropske vrednosti u stvarnost
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih

Srpska lista: Dolazak KBS u Severnu Mitrovicu usmeren na izazivanje straha među Srbima, KFOR da pojača prisustvo
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih