Povezane vesti
Majka dva brata ubijenih na Cetinju je izašla na binu i održala govor, ubrzo su se u publici čuli jecaji i suze: "Moj Jovo je…
Blic 09.10.2025
Na Cetinju je prošle nedelje otvoren prvi košarkaški memorijal "Jovan i Vukan Vuletić", posvećen braći ubijenoj u masakru koji je potresao Crnu Goru početkom godine. U crnini i sa glasom koji je jedva odolevao suzama, njihova majka Dragana Vuletić… »
"Moji sinovi, Jovan i Vukan, ubijeni su" Majka najmlađih žrtava masakra na Cetinju prvi put govorila o zločinu
Kurir 09.10.2025
Na Cetinju prošle nedelje otvoren je prvi košarkaški memorijalni turnir pod nazivom " Jovan i Vukan Vuletić". Turnir je organizovan u čast rođene braće koja su brutalno ubijena u masakru u tom gradu nakon dočeka Nove godine. Tim povodom obučena u crninu… »
Moji sinovi Jovan i Vukan, ubijeni su, otišli su zajedno Neutešna majka stradalih dečaka prvi put o najtežoj tragediji
Alo 09.10.2025
Memorijalni košarkaški turnir „Jovan i Vukan Vuletić“ prošle nedelje je otvoren u Sportskom centru Cetinje, u znak sećanja na dečake Jovana i Vukana čiji su životi tragično prekinuti 1. januara 2025. godine u masakru. Turnir je organizovan u čast rođene… »
Vesti dana »
Veliki odziv građana na studentsku akciju potpisivanja peticije za vanredne izbore
Beta pre 47 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO Potpis za izbore dao čovek od 102 godine, ogromni redovi pred studentskim štandovima, ponestaje papira: “Nema više pumpaj, dinstaj, sad je štampaj”
Nova pre 22 minutajoš 54 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na KiM – kraj ili produžetak višemesečne institucionalne blokade
RTS pre 22 minutajoš 47 povezanih