Povezane vesti

Zadrugarku prevario dečko sa ženom, pa onda prešao na muškarce! Ona je sve javno priznala

Zadrugarku prevario dečko sa ženom, pa onda prešao na muškarce! Ona je sve javno priznala

Telegraf pre 8 dana
Bivša zadrugarka Sara Reljić postala je poznata tokom muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a kasnije i tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga". Ipak, nakon toga nije se previše eksponirala, ali redovno nastupa na privatnim slavljima. Mlada pevačica… »
"Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem" Sara Reljić o agoniji koju je preživljavala sa bivšim dečkom: On je javna…

"Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem" Sara Reljić o agoniji koju je preživljavala sa bivšim dečkom: On je javna…

Kurir pre 7 dana
Sara Reljić otkrila je da ju je bivši partner, čije ime nije želela da kaže, prevario najpre sa devojkom, a zatim i sa muškarcem. Sara je istakla da je za preljubu partnera, koji je javna ličnost, saznala sasvim slučajno. - Jedan moj bivši partner je… »
"Dečko me je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem": Pevačica otkrila da je prošla kroz agoniju, sada provocira na…

"Dečko me je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem": Pevačica otkrila da je prošla kroz agoniju, sada provocira na…

Blic pre 8 dana
Pevačica Sara Reljić postala je poznata tokom muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a kasnije i tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga". Ipak, nakon toga nije se previše eksponirala, ali redovno nastupa na privatnim slavljima. Mlada pevačica je… »

Vesti dana »