Повезане вести

Задругарку преварио дечко са женом, па онда прешао на мушкарце! Она је све јавно признала

Задругарку преварио дечко са женом, па онда прешао на мушкарце! Она је све јавно признала

Телеграф 09.10.2025
Бивша задругарка Сара Рељић постала је позната током музичког такмичења "Пинкове звезде", а касније и током учешћа у ријалити програму "Задруга". Ипак, након тога није се превише експонирала, али редовно наступа на приватним… »
"Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем" Сара Рељић о агонији коју је преживљавала са бившим дечком: Он је јавна…

"Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем" Сара Рељић о агонији коју је преживљавала са бившим дечком: Он је јавна…

Курир 09.10.2025
Сара Рељић открила је да ју је бивши партнер, чије име није желела да каже, преварио најпре са девојком, а затим и са мушкарцем. Сара је истакла да је за прељубу партнера, који је јавна личност, сазнала сасвим случајно. - Један… »
"Дечко ме је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем": Певачица открила да је прошла кроз агонију, сада провоцира на…

"Дечко ме је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем": Певачица открила да је прошла кроз агонију, сада провоцира на…

Блиц 09.10.2025
Певачица Сара Рељић постала је позната током музичког такмичења "Пинкове звезде", а касније и током учешћа у ријалити програму "Задруга". Ипак, након тога није се превише експонирала, али редовно наступа на приватним слављима… »

Вести дана »