Povezane vesti
Zadrugarku prevario dečko sa ženom, pa onda prešao na muškarce! Ona je sve javno priznala
Telegraf pre 8 dana
Bivša zadrugarka Sara Reljić postala je poznata tokom muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a kasnije i tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga". Ipak, nakon toga nije se previše eksponirala, ali redovno nastupa na privatnim slavljima. Mlada pevačica… »
"Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem" Sara Reljić o agoniji koju je preživljavala sa bivšim dečkom: On je javna…
Kurir pre 7 dana
Sara Reljić otkrila je da ju je bivši partner, čije ime nije želela da kaže, prevario najpre sa devojkom, a zatim i sa muškarcem. Sara je istakla da je za preljubu partnera, koji je javna ličnost, saznala sasvim slučajno. - Jedan moj bivši partner je… »
"Dečko me je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem": Pevačica otkrila da je prošla kroz agoniju, sada provocira na…
Blic pre 8 dana
Pevačica Sara Reljić postala je poznata tokom muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a kasnije i tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga". Ipak, nakon toga nije se previše eksponirala, ali redovno nastupa na privatnim slavljima. Mlada pevačica je… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata, on negira krivicu
Sputnik pre 49 minutajoš 10 povezanih

Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 17. do 19. oktobra)
Pressek pre 1 satjoš 8 povezanih