Povezane vesti
„Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu“: Ivana Mihić se emotivnom porukom oprostila od Zdravka Šotre
Nova 09.10.2025
Slavni reditelj i scenarista preminuo je juče u 91. godini, ostaviši iza sebe neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Brojni glumci, saradnici i ostale kolege opraštaju se od Zdravka Šotre, a jednu od najemotivnijih poruka objavila je glumica Ivana… »
"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu": Glumica se potresnim rečima oprostila od Šotre
B92 09.10.2025
Vest o smrti reditelja Zdravka Šotre potresla je brojne glumce i saradnike koji se uz driljive poruke opraštaju od njega. Glumica Ivana Mihić objavila je posebno emotivnu poruku povodom smrti Zdravka Šotre na svom Instagram profilu. "Hercegovče moj… »
"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu" Ivana Mihić se oprostila od Šotre: "Veliki Šole" (foto)
Kurir 09.10.2025
Ivana Mihić se oprostila na Instagramu od proslavljenig reditelja i scenariste Zdravka Šotre, koji je preminuo u 93. godini. Glumica, koja je inače i ćerka scenariste i reditelja Gordana Mihića, koji je preminuo 2019. godine, objavila je Šotrinu… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 41 povezana
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 30 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 64 povezane
Republički štab za vanredne situacije apeluje na građane da racionalno koriste struju i vodu
Nova ekonomija pre 19 minutajoš 23 povezane
Borac dobio rivale na putu do grupne faze! Težak zadatak za tim iz Banja Luke
Kurir pre 9 minutajoš 29 povezanih