Povezane vesti

„Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu“: Ivana Mihić se emotivnom porukom oprostila od Zdravka Šotre

„Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu“: Ivana Mihić se emotivnom porukom oprostila od Zdravka Šotre

Nova pre 3 dana
Slavni reditelj i scenarista preminuo je juče u 91. godini, ostaviši iza sebe neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Brojni glumci, saradnici i ostale kolege opraštaju se od Zdravka Šotre, a jednu od najemotivnijih poruka objavila je glumica Ivana… »
"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu": Glumica se potresnim rečima oprostila od Šotre

"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu": Glumica se potresnim rečima oprostila od Šotre

B92 pre 3 dana
Vest o smrti reditelja Zdravka Šotre potresla je brojne glumce i saradnike koji se uz driljive poruke opraštaju od njega. Glumica Ivana Mihić objavila je posebno emotivnu poruku povodom smrti Zdravka Šotre na svom Instagram profilu. "Hercegovče moj… »
"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu" Ivana Mihić se oprostila od Šotre: "Veliki Šole" (foto)

"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu" Ivana Mihić se oprostila od Šotre: "Veliki Šole" (foto)

Kurir pre 3 dana
Ivana Mihić se oprostila na Instagramu od proslavljenig reditelja i scenariste Zdravka Šotre, koji je preminuo u 93. godini. Glumica, koja je inače i ćerka scenariste i reditelja Gordana Mihića, koji je preminuo 2019. godine, objavila je Šotrinu… »

Vesti dana »