Povezane vesti
„Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu“: Ivana Mihić se emotivnom porukom oprostila od Zdravka Šotre
Nova pre 3 dana
Slavni reditelj i scenarista preminuo je juče u 91. godini, ostaviši iza sebe neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Brojni glumci, saradnici i ostale kolege opraštaju se od Zdravka Šotre, a jednu od najemotivnijih poruka objavila je glumica Ivana… »
"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu": Glumica se potresnim rečima oprostila od Šotre
B92 pre 3 dana
Vest o smrti reditelja Zdravka Šotre potresla je brojne glumce i saradnike koji se uz driljive poruke opraštaju od njega. Glumica Ivana Mihić objavila je posebno emotivnu poruku povodom smrti Zdravka Šotre na svom Instagram profilu. "Hercegovče moj… »
"Hercegovče moj dragi, zagrli mog tatu" Ivana Mihić se oprostila od Šotre: "Veliki Šole" (foto)
Kurir pre 3 dana
Ivana Mihić se oprostila na Instagramu od proslavljenig reditelja i scenariste Zdravka Šotre, koji je preminuo u 93. godini. Glumica, koja je inače i ćerka scenariste i reditelja Gordana Mihića, koji je preminuo 2019. godine, objavila je Šotrinu… »
Vesti dana »

Kinesko-američki trgovinski sukob: izjave Trampa, smirivanje tenzija i američke mere za kritične minerale
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetni radnici poručili iz Čačka: U Srbiji se progone oni koji ne žele da pognu glavu
Morava info pre 2 satajoš 18 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i analiza stanja reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 140 povezanih

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 66 povezanih

Marina Maljković nije imala milosti prema svom bivšem klubu: Crvena zvezda pregazila Partizan sa 30 poena razlike!
Kurir pre 24 satajoš 24 povezane