Povezane vesti
Doli Parton: 'Još nisam spremna da umrem'
BBC News pre 6 dana
Muzičarka se oglasila pošto je njena sestra Frida objavila da se Doli „ne oseća najbolje" i zamolila obožavaoce da se mole za nju. „Ne umirem", poručila je Doli Parton u videu na društvenim mrežama, dan pošto je njena sestra zamolila javnost da se moli… »
Doli Parton: ‘Još nisam spremna da umrem’
Danas pre 6 dana
„Ne umirem“, poručila je Doli Parton u videu na društvenim mrežama, dan pošto je njena sestra zamolila javnost da se moli za nju, što je izazvalo zabrinutost obožavalatelja za zdravlja američke kantri zvezde. „Znam da u poslednje vreme svi misle da sam… »
Radio 021 pre 6 dana
Muzičarka se oglasila pošto je njena sestra Frida objavila da se Doli „ne oseća najbolje" i zamolila obožavaoce da se mole za nju. Reuters „Ne umirem", poručila je Doli Parton u videu na društvenim mrežama, dan pošto je njena sestra zamolila javnost da… »
Doli Parton: ‘Još nisam spremna da umrem’
Južne vesti pre 6 dana
Reuters „Ne umirem“, poručila je Doli Parton u videu na društvenim mrežama, dan pošto je njena sestra zamolila javnost da se moli za nju, što je izazvalo zabrinutost obožavalatelja za zdravlja američke kantri zvezde. „Znam da u poslednje vreme svi misle… »
NIN pre 6 dana
"Ne umirem", poručila je Doli Parton u videu na društvenim mrežama, dan pošto je njena sestra zamolila javnost da se moli za nju, što je izazvalo zabrinutost obožavalatelja za zdravlja američke kantri zvezde. "Znam da u poslednje vreme svi misle da sam… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane

Civilni sektor na sastanku sa Fon der Lajen: Predočili smo informacije o urušavanju demokratije
Nedeljnik pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti u blokadi Poljoprivrednog demantovali MUP: To nije nalog nijedne naše koleginice
Novi magazin pre 59 minutajoš 26 povezanih

Skupština završila rad: Sutra rasprava o “Ekspo 2027” u senci optužbi za korupciju i zaduživanje
Serbian News Media pre 41 minutajoš 29 povezanih

Ljudi nisu verovali da je ova zvezda Granda bila muško! Očarala žiri svojom lepotom, đuskala i pevala, a onda se saznala istina
Kurir pre 9 minutajoš 46 povezanih