Povezane vesti
Srbin završio u zatvoru jer je koristio metal detektor: Omiljeni hobi za njega postao najgora noćna mora
Telegraf 09.10.2025
Šta kaže zakon za arheološka istraživanja? Jedan muškarac iz Srbije nedavno je osuđen jer je neovlašćeno istraživao arheološko nalazište pomoću metal-detektora. On je to objavio u javnoj fejsbuk grupi “Tragači riznica na Balkanu”. Sud mu je odredio… »
Srbin završio u zatvoru jer je koristio metal detektor! Ako ovo radite čak i iz hobija, može vas odvesti iza rešetaka na 5…
Blic 09.10.2025
Jedan muškarac iz Srbije nedavno je osuđen jer je neovlašćeno istraživao arheološko nalazište pomoću metal-detektora. Usled neznanja, ali i radoznalosti mnogi Srbi rado kreću u "potragu za blagom", a da nisu ni svesni da je zakonski kažnjivo i koliko… »
Vesti dana »
Srbija danas slavi Dan policije: Najmanja stopa kriminala, uručene medalje neustrašivim herojima
Telegraf pre 42 minutajoš 28 povezanih
"Mi ne upravljamo nemirima, mi ih trpimo": Gradonačelnica Pariza protiv slavlja navijača PSŽ na Jelisejskim poljima
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 37 povezanih
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za celu Srbiju, nevreme hrli ka našoj zemlji: Radarski snimci potvrdili, dva grada prva na udaru
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih