Povezane vesti
Dragana Radaković više nije direktorka opere SNP: "Opera ostaje moj trajan ponos"
Blic 09.10.2025
"Od 8. oktobra 2025. godine završio se moj mandat na mestu direktorke Opere Srpskog narodnog pozorišta; saopštila je danas operska diva Dragana Radaković. Podsetimo Dragana Radaković je početkom decembra 2024. godine imenovana je za direktora opere… »
Dragana Radaković odlazi sa čela Opere snp: Iza mene ostaje vreme ispunjeno radom, odgovornošću i umetničkim nadahnućem
Kurir 09.10.2025
Naša i svetska operska Dragana Radaković neće više voditi operu Srpskog narodnog pozorišta u Novam Sadu. Pokrajinska vlada imenovala je nedavno Draganu Milošević za vršioca dužnosti upravnika na period do godinu dana. Ona je odlučila da joj se zahvali na… »
Vesti dana »
Bajatović: Sa Gaspromom dogovoren dotok 10 miliona kubika gasa dnevno do kraja marta
NIN pre 9 minutajoš 15 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruske snage bezbednosti: Ukrajina povlači dve brigade dublje u Sumsku oblast
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Stiže zimski talas iz Sibira: Hladno, sneg i jak vetar širom Srbije, RHMZ izdao upozorenje
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih
Kardinal Nemet u Božićnoj poslanici: Različitost u našem društvu ne treba da vodi do dubokih podela
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih