Povezane vesti
Tema jutra: Plašim se šta će biti kad se rezerve potroše, nemamo kapacitete za toliki uvoz
N1 Info 09.10.2025
Govoreći o sankcijama NIS-u, urednik Radara Milan Ćulibrk navodi da za početak, na kratak rok, neće biti ništa dramatično. „Ja se plašim šta će se desiti za nekoliko meseci kada se rezerve potroše, i sirove nafte i derivata. Jer mi nemamo kapacitete za… »
Ćulibrk: Plašim se šta će biti kad se rezerve potroše, nemamo kapacitete za toliki uvoz
N1 Info 09.10.2025
Govoreći o sankcijama NIS-u, urednik Radara Milan Ćulibrk navodi da za početak, na kratak rok, neće biti ništa dramatično. „Ja se plašim šta će se desiti za nekoliko meseci kada se rezerve potroše, i sirove nafte i derivata. Jer mi nemamo kapacitete za… »
Ćulibrk: Plašim se šta će biti kad se rezerve potroše, nemamo kapacitete za toliki uvoz
Novi magazin 09.10.2025
Vesti dana »
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 18 minutajoš 7 povezanih
Vetar nosi oblake, temperatura strmoglavo pada Pred Srbijom ledeni dan
Dnevnik pre 13 minutajoš 9 povezanih
Vukotić: Problem u Srbiji je što je sistem neleglane gradnje postao model poslovanja profesionalnih investitora
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
„Kasarna 7. puka i stara zgrada generalštaba isto ‘napadnute’ leks specijalisom“
Nova pre 1 satjoš 1 povezana