Povezane vesti
"Silazak s vlasti boli" Pevačica pevanje zamenila direktorskom foteljom: "Kažnjavala sam radnike"
Alo 09.10.2025
U pauzi muzičke karijere obavljala je važnu javnu funkciju. Pevačica Jelena Lalović udata je za 10 godina mlađeg Komlena Lalovića, bivšeg kapetana Vojske Srbije, i sa njim je dobila sina Stefana u 42. godini. - On je doktor nauka u IT sektoru. U vojsci… »
Pevačica se povukla sa estrade, pa ušla u politiku: "Silazak s vlasti boli, kažnjavala sam radnike"
Telegraf 09.10.2025
Publika je pevačicu Jelenu Lalović, poznatiju kao Jellena, zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda". Jellena je udata za 10 godina mlađeg Komlena Lalovića, bivšeg kapetana Vojske Srbije, i sa njim je dobila sina Stefana, a naslednika je… »
Pevačica harala estradom, pa ušla u politiku: "Kažnjavala sam radnike, silazak s vlasti jako boli", udala se za 10 godina…
Blic 09.10.2025
Publika je pevačicu Jelenu Lalović, poznatiju kao Jellena, zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda". Jellena je udata za 10 godina mlađeg Komlena Lalovića, bivšeg kapetana Vojske Srbije, i sa njim je dobila sina Stefana, a naslednika je… »
Vesti dana »
Antonijević o funkciji Poverenika: Veliki zadatak za nezavisnu instituciju, prioriteti jasni
Beta pre 27 minutajoš 21 povezana
Niš se sprema za protest, građani večeras dočekuju ministra prosvete ispred NišTV-a: „Nećemo ćutati dok se ponižavaju prosvetni radnici“
Pravda pre 2 satajoš 23 povezane
Čas odbojke u Kragujevcu - siloviti Radnički na korak od Lige šampiona!
Sportske.net pre 51 minutajoš 26 povezanih