Povezane vesti
Pevačica se povukla sa estrade, pa ušla u politiku: "Silazak s vlasti boli, kažnjavala sam radnike"
Telegraf 09.10.2025
Publika je pevačicu Jelenu Lalović, poznatiju kao Jellena, zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda". Jellena je udata za 10 godina mlađeg Komlena Lalovića, bivšeg kapetana Vojske Srbije, i sa njim je dobila sina Stefana, a naslednika je… »
Pevačica harala estradom, pa ušla u politiku: "Kažnjavala sam radnike, silazak s vlasti jako boli", udala se za 10 godina…
Blic 09.10.2025
Publika je pevačicu Jelenu Lalović, poznatiju kao Jellena, zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda". Jellena je udata za 10 godina mlađeg Komlena Lalovića, bivšeg kapetana Vojske Srbije, i sa njim je dobila sina Stefana, a naslednika je… »
Vesti dana »
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 25 povezanih
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, nešto se desilo od 10h do 12h
Danas pre 19 minutajoš 20 povezanih
Čubrilo otkrio kada stiže hladni front u Srbiju: Preti nam ozbiljan problem, RHMZ već izdao upozorenje
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 1 satjoš 67 povezanih
Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Ozon press pre 1 satjoš 31 povezana