Povezane vesti

Opšti haos u Eliti 9! Obezbeđenje uletelo u Belu kuću, Luks nasrnuo na Saru, pa je udario nisko

Opšti haos u Eliti 9! Obezbeđenje uletelo u Belu kuću, Luks nasrnuo na Saru, pa je udario nisko

Telegraf pre 4 dana
Drama u Beloj kući izazvao je bivši rijaliti par, Sale Luks i Sara Raičević, nakon što su nastavili žestoku raspravu koja je kulminirala u pušionici, gde je obezbeđenje moralo da interveniše. Uvrede su se nizale, a tema svađe dotakla je i porodicu, što… »
Opšti haos u eliti, uletelo obezbeđenje: Sale Luks i Sara napravili karambol: "Ti nisi sposobna da čuvaš dete"

Opšti haos u eliti, uletelo obezbeđenje: Sale Luks i Sara napravili karambol: "Ti nisi sposobna da čuvaš dete"

Blic pre 4 dana
Drama u Beloj kući ne prestaje! Bivši rijaliti par, Sale Luks i Sara Raičević, nastavili su žestoku raspravu koja je kulminirala u pušionici, gde je obezbeđenje moralo da interveniše. Uvrede su se nizale, a tema svađe dotakla je i porodicu, što je… »
Opšti karambol u eliti Obezbeđenje ne zna gde će pre, bukti rat bivših partnera

Opšti karambol u eliti Obezbeđenje ne zna gde će pre, bukti rat bivših partnera

Alo pre 4 dana
Vređali jedno drugo, a onda je sukob eskalirao. Bivši rijaliti par Sale Luks i Sara Raičević nastavili su žestoku svađu u Beloj kući u pušioni kada je i obezbeđenje moralo da reaguje. - To jeste ružo. Da mi nisi rekla da nemam ni kučeta ni mačeta, ja ne… »
Obezbeđenje ne zna gde će pre! Bukti rat bivših rijaliti partnera, najniže udaraju jedno na drugo, cimeri ne mogu da ih smire!…

Obezbeđenje ne zna gde će pre! Bukti rat bivših rijaliti partnera, najniže udaraju jedno na drugo, cimeri ne mogu da ih smire!…

Kurir pre 4 dana
Bivši rijaliti par Sale Luks i Sara Raičević nastavili su žestoku svađu u Beloj kući u pušioni kada je i obezbeđenje moralo da reaguje. - To jeste ružo. Da mi nisi rekla da nemam ni kučeta ni mačeta, ja ne bih - rekao je Sale. - Nemoj dete da mi… »

Vesti dana »