Povezane vesti
Opšti haos u Eliti 9! Obezbeđenje uletelo u Belu kuću, Luks nasrnuo na Saru, pa je udario nisko
Telegraf pre 4 dana
Drama u Beloj kući izazvao je bivši rijaliti par, Sale Luks i Sara Raičević, nakon što su nastavili žestoku raspravu koja je kulminirala u pušionici, gde je obezbeđenje moralo da interveniše. Uvrede su se nizale, a tema svađe dotakla je i porodicu, što… »
Opšti haos u eliti, uletelo obezbeđenje: Sale Luks i Sara napravili karambol: "Ti nisi sposobna da čuvaš dete"
Blic pre 4 dana
Drama u Beloj kući ne prestaje! Bivši rijaliti par, Sale Luks i Sara Raičević, nastavili su žestoku raspravu koja je kulminirala u pušionici, gde je obezbeđenje moralo da interveniše. Uvrede su se nizale, a tema svađe dotakla je i porodicu, što je… »
Opšti karambol u eliti Obezbeđenje ne zna gde će pre, bukti rat bivših partnera
Alo pre 4 dana
Vređali jedno drugo, a onda je sukob eskalirao. Bivši rijaliti par Sale Luks i Sara Raičević nastavili su žestoku svađu u Beloj kući u pušioni kada je i obezbeđenje moralo da reaguje. - To jeste ružo. Da mi nisi rekla da nemam ni kučeta ni mačeta, ja ne… »
Obezbeđenje ne zna gde će pre! Bukti rat bivših rijaliti partnera, najniže udaraju jedno na drugo, cimeri ne mogu da ih smire!…
Kurir pre 4 dana
Bivši rijaliti par Sale Luks i Sara Raičević nastavili su žestoku svađu u Beloj kući u pušioni kada je i obezbeđenje moralo da reaguje. - To jeste ružo. Da mi nisi rekla da nemam ni kučeta ni mačeta, ja ne bih - rekao je Sale. - Nemoj dete da mi… »
Vesti dana »

Učenica Pete gimnazije: Dok se naši zahtevi ne ispune, nećemo se pomeriti odavde
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

Bojana Selaković: Predsednica Evropske komisije će se u Srbiji sastati i sa civilnim društvom
Nedeljnik pre 3 satajoš 29 povezanih

Ko zaista želi mir, a ko potpiruje vatru: Orban glas razuma u EU, a Kalas želi da goni Putina
Večernje novosti pre 19 minutajoš 25 povezanih

Mitrović: Moramo da pobedimo sve do kraja! Mirković: Momci su svesni situacije
Sportski žurnal pre 1 satjoš 36 povezanih