Povezane vesti

Glumica Tamara Aleksić o odlasku Zdravka Šotre: U fioci je imao 64 scenarija koja su čekala da budu snimljena

Glumica Tamara Aleksić o odlasku Zdravka Šotre: U fioci je imao 64 scenarija koja su čekala da budu snimljena

Euronews pre 3 dana
Reditelj i scenarista Zdravko Šotra, jedan od najpoznatijih filmskih i televizijskih stvaralaca u Srbiji i regionu, preminuo je u utorak 7. oktobra u 93. godini života. Šotra potpisao više od stotinu televizijskih i filmskih ostvarenja velike gledanosti… »
Odlazak Zdravka Šotre: 'Prosto je bio neuništiv'

Odlazak Zdravka Šotre: 'Prosto je bio neuništiv'

BBC News pre 3 dana
Zdravko Šotra, jedan od najpoznatijih srpskih reditelja, preminuo je u 93. godini. Imam jednog dobrog ujaka, ne znate ga vi, koji kad god kupi nešto novo, a voli često da pazari štošta, odmah uz osmeh viče: „Ja sam prvi u Zemun doneo...“ Tako je citat iz… »
"Išli smo u kafanu, gledali smo jelovnik..." Eva Ras za Kurir televiziju podelila anegdotu sa Zdravkom Šotrom

"Išli smo u kafanu, gledali smo jelovnik..." Eva Ras za Kurir televiziju podelila anegdotu sa Zdravkom Šotrom

Kurir pre 3 dana
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93.godini. Šotra je za života dao veliki doprinos srpskoj kinematografiji. Zona Zamfirova, Ranjeni orao, Ivkova slava, Lajanje na Zvezde, neki su od velikih televizijskih serija i filmova… »

Vesti dana »