Povezane vesti

"Nikad ne bih prodao ono što ne bih dao svojoj deci": Veljo iz Čačka otkriva istinu o prskanju povrća

"Nikad ne bih prodao ono što ne bih dao svojoj deci": Veljo iz Čačka otkriva istinu o prskanju povrća

Telegraf pre 4 dana
Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo pesticida metomil, građani su se odmah zapitali kakvo povrće jedu i kako se ono tretira, ali i koliko domaći proizvođači vode računa o prskanju i bezbednosti hrane. - Ja kao povrtar… »
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i…

Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i…

RINA pre 4 dana
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i kaže - redovno nam uzimaju robu na analizu (FOTO) Čačak - Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo… »
Paprike pune pesticida preplavile tržište, ali ovaj povrtar iz Čačka radi potpuno drugačije „Što bih dao deci, to nudim i…

Paprike pune pesticida preplavile tržište, ali ovaj povrtar iz Čačka radi potpuno drugačije „Što bih dao deci, to nudim i…

Dnevnik pre 4 dana
Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo pesticida metomil, građani su se odmah zapitali kakvo povrće jedu i kako se ono tretira, ali i koliko domaći proizvođači vode računa o prskanju i bezbednosti hrane. Veljo Nedić iz Čačka… »

RINA pre 4 dana
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i kaže - redovno nam uzimaju robu na analizu (FOTO) Čačak - Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo… »

Vesti dana »