Povezane vesti
"Nikad ne bih prodao ono što ne bih dao svojoj deci": Veljo iz Čačka otkriva istinu o prskanju povrća
Telegraf pre 4 dana
Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo pesticida metomil, građani su se odmah zapitali kakvo povrće jedu i kako se ono tretira, ali i koliko domaći proizvođači vode računa o prskanju i bezbednosti hrane. - Ja kao povrtar… »
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i…
RINA pre 4 dana
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i kaže - redovno nam uzimaju robu na analizu (FOTO) Čačak - Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo… »
Paprike pune pesticida preplavile tržište, ali ovaj povrtar iz Čačka radi potpuno drugačije „Što bih dao deci, to nudim i…
Dnevnik pre 4 dana
Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo pesticida metomil, građani su se odmah zapitali kakvo povrće jedu i kako se ono tretira, ali i koliko domaći proizvođači vode računa o prskanju i bezbednosti hrane. Veljo Nedić iz Čačka… »
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i…
RINA pre 4 dana
Što bih dao mojoj porodici da jede, to bih i prodao: Veljo iz Čačka otkriva koliko se prska i tretira povrće u plastenicima i kaže - redovno nam uzimaju robu na analizu (FOTO) Čačak - Nakon što je u paprikama iz Severne Makedonije otkriven visok nivo… »
Vesti dana »

Bela kuća objavila šta je to Tramp potpisao na mirovnom samitu u Egiptu
Telegraf pre 57 minutajoš 6 povezanih

Bivši ambasador Crne Gore u Srbiji doživeo saobraćajku: Tarzan Milošević u teškom stanju
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 4 satijoš 1 povezana