Povezane vesti

"Duboko joj se izvinjavam": Verica Rakočević se obratila Marini Abramović, njena poruka zapalila društvene mreže

"Duboko joj se izvinjavam": Verica Rakočević se obratila Marini Abramović, njena poruka zapalila društvene mreže

Mondo 09.10.2025
Verica Rakočević, poznata modna kreatorka, obratila se umetnici Marini Abramović preko društvene mreže Instagram. Pogledajte fotografije Verice Rakočević: Naime, Verica je putem Instagram storija uputila izvinjenje Marini, ističući da je ranije imala… »
Verica Rakočević obratila se Marini Abramović: Duboko joj se izvinjavam

Verica Rakočević obratila se Marini Abramović: Duboko joj se izvinjavam

Hello 09.10.2025
Verica Rakočević nikada nije imala problem da javno iznese svoje mišljenje, a to je učinila i danas kada se javno obratila Marini Abramović. "Dugo sam imala sumnju prema umetnosti Marine Abramović. Mislila sam da je to provokacija, eksperiment bez duše… »
"Duboko se izvinjavam i zahvaljujem..." Verica Rakočević napisala otvoreno pismo Marini Abramović: Dugo sam imala sumnju...

"Duboko se izvinjavam i zahvaljujem..." Verica Rakočević napisala otvoreno pismo Marini Abramović: Dugo sam imala sumnju...

Kurir 09.10.2025
Verica Rakočević se javno putem Instagrama obratila planetarno popularnoj umetnici Marini Abramović. Modna dizajnerka je objavila javno pismo na društvenim mrežama i otkrila da je imala mnoštvo predrasuda o njenoj umetnosti. Dugo sam imala sumnju prema… »
„Mislila sam da je njen rad eksperiment bez duše“: Verica Rakočević se javno izvinila Marini Abramović

„Mislila sam da je njen rad eksperiment bez duše“: Verica Rakočević se javno izvinila Marini Abramović

Nova 09.10.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević obratila se putem Instagrama umetnici Marini Abramović. Verica Rakočević je putem storija napisala izvinjene za Marinu i istakla da je imala predrasude o njenoj umetnosti. #related-news_0 „Izvinjene Marini.Dugo sam imala… »
"Izvinjavam se, mislila sam da je njen rad eksperiment bez duše": Verica Rakočević se javno obratila Marini Abramović: "Sudila…

"Izvinjavam se, mislila sam da je njen rad eksperiment bez duše": Verica Rakočević se javno obratila Marini Abramović: "Sudila…

Blic 09.10.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević obratila se putem Instagrama umetnici Marini Abramović. Naime, Verica je putem storija napisala izvinjene za Marinu i istakla da je imala predrasude o njenoj umetnosti. "Izvinjene Marini Dugo sam imala sumnju prema… »

Vesti dana »