Povezane vesti
"Duboko joj se izvinjavam": Verica Rakočević se obratila Marini Abramović, njena poruka zapalila društvene mreže
Mondo pre 3 dana
Verica Rakočević, poznata modna kreatorka, obratila se umetnici Marini Abramović preko društvene mreže Instagram. Pogledajte fotografije Verice Rakočević: Naime, Verica je putem Instagram storija uputila izvinjenje Marini, ističući da je ranije imala… »
Verica Rakočević obratila se Marini Abramović: Duboko joj se izvinjavam
Hello pre 3 dana
Verica Rakočević nikada nije imala problem da javno iznese svoje mišljenje, a to je učinila i danas kada se javno obratila Marini Abramović. "Dugo sam imala sumnju prema umetnosti Marine Abramović. Mislila sam da je to provokacija, eksperiment bez duše… »
"Duboko se izvinjavam i zahvaljujem..." Verica Rakočević napisala otvoreno pismo Marini Abramović: Dugo sam imala sumnju...
Kurir pre 3 dana
Verica Rakočević se javno putem Instagrama obratila planetarno popularnoj umetnici Marini Abramović. Modna dizajnerka je objavila javno pismo na društvenim mrežama i otkrila da je imala mnoštvo predrasuda o njenoj umetnosti. Dugo sam imala sumnju prema… »
„Mislila sam da je njen rad eksperiment bez duše“: Verica Rakočević se javno izvinila Marini Abramović
Nova pre 3 dana
Modna kreatorka Verica Rakočević obratila se putem Instagrama umetnici Marini Abramović. Verica Rakočević je putem storija napisala izvinjene za Marinu i istakla da je imala predrasude o njenoj umetnosti. #related-news_0 „Izvinjene Marini.Dugo sam imala… »
"Izvinjavam se, mislila sam da je njen rad eksperiment bez duše": Verica Rakočević se javno obratila Marini Abramović: "Sudila…
Blic pre 4 dana
Modna kreatorka Verica Rakočević obratila se putem Instagrama umetnici Marini Abramović. Naime, Verica je putem storija napisala izvinjene za Marinu i istakla da je imala predrasude o njenoj umetnosti. "Izvinjene Marini Dugo sam imala sumnju prema… »
Vesti dana »

Konzul Nikolić o zdravstvenom stanju Alona Ohela: Alon stoji na svojim nogama
RTS pre 32 minutajoš 126 povezanih

Pesma sa komemoracije iskidala dušu prisutnima: Halidu je ova numera mnogo značila, a evo ko je pevao u Bešlićevu čast
Svet & Skandal pre 17 minutajoš 25 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 17 minutajoš 22 povezane